Daly verhuizingen

Verhuisbedrijf Den Haag

Verhuisbedrijf Den Haag? Snel en voordelig!

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Den Haag? Stop met zoeken, want Daly Verhuizingen is hier om u te helpen! Wij bieden de betrouwbare en efficiënte verhuisservice die u nodig heeft. Ons team van ervaren verhuizers in Den Haag staat voor u klaar om uw verhuisproces soepel te laten verlopen, waarbij uw kostbare bezittingen veilig en op tijd op de gewenste bestemming arriveren.

Als verhuisbedrijf in Den Haag begrijpen we dat een verhuizing een belangrijke mijlpaal is in uw leven. Het brengt vaak veel emoties, planning en organisatie met zich mee. Inpakken, laden, vervoeren, uitpakken of zelfs het demonteren en monteren van meubels, wij nemen de zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Verhuisbedrijf Den Haag
Sudipto De
Sudipto De
Really good experience with shifting. Guys were very patience and helpful when moving big objects through small doors / tricky situations. Price was very affordable compared to other companies.Thank you very much.
M Lukas
M Lukas
De jongens van Daly verhuizingen waren keurig op tijd, deden alles super snel en netjes. Echt een aanrader!
Vano
Vano
Uitstekende verhuizers. Ook netjes gecommuniceerd.
eefje dikmans
eefje dikmans
Vandaag verhuisd met Daly verhuizingen. Heel vriendelijk, professioneel en super snel en efficiënt. Zelfs vanaf een woning van 3 hoog zonder lift hebben ze non stop doorgewerkt.
Emre Anonym
Emre Anonym
Aardige, snelle en goedwerkende bezorgers. Hielden goed rekening met de extra wensen die ik nog had tijdens de verhuizing zelf.
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. The office had some mix ups with quotation and increased the price one day before moving, but the company owner took care of it afterwards by settling the difference.

Benieuwd naar de kosten? Vraag een prijsopgave aan voor uw verhuizing in Den Haag

5 tips voor verhuizing in Den Haag

 1. Plan uw verhuizing ruim van tevoren: Een goede planning is essentieel bij het verhuizen. Begin op tijd met het regelen van een verhuisdatum en zorg ervoor dat u genoeg tijd heeft om alle voorbereidingen te treffen.

 2. Schakel een professioneel verhuisbedrijf in: Het inschakelen van een ervaren verhuisbedrijf kan u veel stress en moeite besparen. Kies voor een betrouwbaar verhuisbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en service.

 3. Pak uw spullen op een georganiseerde manier in: Voordat u begint met inpakken, is het raadzaam om uw spullen goed te sorteren en te organiseren. Label de dozen duidelijk met de inhoud en de kamer waarin ze moeten worden geplaatst. Dit maakt het uitpakken later een stuk eenvoudiger.

 4. Regel eventuele vergunningen voor het verhuizen: Als u naar een drukke stad zoals Den Haag verhuist, kan het nodig zijn om vergunningen aan te vragen voor het laden en lossen van de verhuiswagen. Controleer de lokale voorschriften en regel dit tijdig om onnodige vertragingen te voorkomen.

 5. Maak gebruik van aanvullende services: Veel verhuisbedrijven bieden extra diensten aan, zoals het demonteren en monteren van meubels, het inpakken van kwetsbare items of het regelen van tijdelijke opslag. Overweeg gebruik te maken van deze services om uw verhuizing soepeler te laten verlopen.

Kies voor Daly Verhuizingen, omdat:

Uw inboedel is veilig en verzekerd bij schade!

Veiligheid en zekerheid zijn onze topprioriteiten bij Daly Verhuizingen. Wij begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn, daarom zorgen wij ervoor dat uw verhuizing volledig verzekerd is. U kunt met een gerust hart uw waardevolle spullen aan ons toevertrouwen, wetende dat ze in veilige handen zijn.

Eén vaste contactpersoon

Bij Daly Verhuizingen bieden we ook het voordeel van één vaste contactpersoon gedurende het hele verhuisproces. Deze persoon zal uw vertrouwde gids zijn en u begeleiden vanaf het eerste contact tot de laatste doos is uitgepakt. U hoeft zich geen zorgen te maken over communicatieproblemen of misverstanden. Uw contactpersoon staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw specifieke wensen te vervullen.

Transparant & betrouwbaar

Transparantie en betrouwbaarheid zijn kernwaarden die we koesteren bij Daly Verhuizingen. We geloven in open communicatie en duidelijke afspraken. U krijgt een gedetailleerde offerte waarin alle kosten en services worden vermeld, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten. We streven ernaar om uw vertrouwen te verdienen door onze beloften na te komen en een vlekkeloze verhuizing te garanderen.

Voordeligste tarieven

En laten we het voordeligste tarief niet vergeten! Bij Daly Verhuizingen begrijpen we dat verhuizen een kostbare aangelegenheid kan zijn. Daarom bieden we de voordeligste tarieven in Den Haag zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. We willen dat u waar voor uw geld krijgt en een stressvrije verhuizing ervaart, zonder uw budget te belasten.

the-modern-web/trusted-web-activitiesCreated with Sketch.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche hebben we bij Daly Verhuizingen de expertise en kennis om uw verhuizing in Den Haag tot een succes te maken. We zijn bekend met de lokale omgeving, straten en regelgeving, waardoor we efficiënt en effectief kunnen werken. U kunt vertrouwen op onze professionals om uw bezittingen veilig en op tijd naar uw nieuwe bestemming te brengen.

Laat ons u helpen met uw verhuizing in Den Haag

Hieronder onze soorten verhuisdiensten in Den Haag

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Seniorenverhuizing

Verhuisliftservice

Montageservice

Inpakservice

Verhuiskosten bij Daly Verhuizingen

Benieuwd naar de verhuiskosten bij Daly Verhuizingen? Hieronder meer informatie daarover. Let op! Dit zijn indicatieprijzen. De uiteindelijke kosten hangen van meerdere factoren af. Je kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met sjouwen. Of alleen de grote en zware items te laten verhuizen door ons.

Verhuiswagen halve dag

€80,00

€115,00

Maximaal 4 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiswagen hele dag

€120,00

€145,00

Maximaal 8 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiskracht

€26,00 / uur

€29,00

Voorrijkosten per regio

Minimale afname 3 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuisservice in Den Haag en omgeving

Met onze diepgaande kennis van verhuizing in Den Haag en de omgeving kunnen wij u ook helpen bij het plannen van uw verhuizing. Of u nu verhuist naar het bruisende stadscentrum van Den Haag of naar een rustige wijk in de omgeving, wij kennen de beste routes en hebben ervaring met de lokale regelgeving. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing efficiënt organiseren en eventuele vertragingen minimaliseren.

 • Centrum
 • Escamp
 • Leidschenveen-Ypenburg
 • Laak
 • Loosduinen
 • Haagse Hout
 • Scheveningen
 • Segbroek
verhuisbedrijf den haag

Verhuizen met Daly? Vraag een GRATIS offerte aan

Daly verhuizingen is onderandere actief in:

Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuizen binnen of naar Rotterdam? Met onze diepgaande kennis van de Rotterdamse wijken, van de bruisende Kop van Zuid tot het historische Delfshaven, garanderen wij een efficiënte verhuizing die naadloos verloopt.

Verhuisbedrijf Delft

Verhuizen in of naar Delft? Onze lokale verhuisspecialisten kennen elke straat in Delft, van het historische centrum tot de moderne campussen. We zorgen voor een vlotte en nauwkeurige verhuisservice.

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Verhuizen naar of binnen Zoetermeer? Wij zijn experts in elke wijk, van het levendige Stadshart tot het groene Rokkeveen. Vertrouw op ons voor een gestroomlijnde en stressvrije verhuizing.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuizen binnen Amsterdam of trek je naar deze levendige stad? Ons ervaren team is bekend met elke wijk, van het sfeervolle Jordaan tot het innovatieve IJburg. Wij bieden een naadloze verhuizing, zodat je snel kunt genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Verhuisbedrijf Leiden

Plan je een verhuizing naar of binnen Leiden? Ons team is goed vertrouwd met alle hoeken van de stad, van het schilderachtige centrum tot de rustige buitenwijken. Wij zorgen ervoor dat je verhuizing soepel en zonder zorgen plaatsvindt.

Verhuisbedrijf Utrecht

Ga je verhuizen binnen Utrecht of plan je hier naartoe te verhuizen? Ons team kent elke unieke wijk, van het gezellige Lombok tot het moderne Leidsche Rijn. Wij zorgen voor een zorgeloze verhuizing, aangepast aan jouw persoonlijke behoeften.

Verhuizen in Den Haag? Hieronder de belangrijkste vragen en antwoorden

Daly Verhuizingen is zeven dagen per week beschikbaar om u volledig te ontzorgen, dus ook in het weekend.

Wij bieden een breed scala aan verhuisdiensten aan, inclusief particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, internationale verhuizingen, en opslagoplossingen. Elk van deze diensten is afgestemd op uw specifieke behoeften om een soepele en stressvrije verhuizing te garanderen.

U kunt uw verhuisdatum boeken door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of via ons online boekingsformulier. We raden aan om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral tijdens drukke periodes, om de gewenste datum te garanderen.

Daly Verhuizingen is zeven dagen per week beschikbaar om u volledig te ontzorgen, dus ook in het weekend.

Wij begrijpen dat verhuisplannen kunnen veranderen. Als u uw verhuisdatum moet wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zijn flexibel en doen ons best om aan uw nieuwe wensen te voldoen zonder extra kosten, afhankelijk van de beschikbaarheid en de termijn van de wijziging.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Ons team van professionele verhuizers is getraind in de beste inpak- en transporttechnieken. Wij gebruiken hoogwaardige verpakkingsmaterialen en onze voertuigen zijn uitgerust met de nodige voorzieningen om uw bezittingen veilig en intact op hun nieuwe bestemming te krijgen.

Wij als Daly Verhuizingen werken zorgvuldig en vakkundig om uw verhuizing zonder enige vorm van schade uit te voeren. Als er onverhoopt toch schade is ontstaan tijdens de verhuizing, dan dient u dit tijdens de verhuizing aan onze verhuizers te melden. Neem hierna direct contact met ons op om samen een oplossing te kunnen vinden.

U dient uw geplande afspraak minimaal één week van tevoren te wijzigen. Dit kan telefonisch of per e-mail besproken worden.

Hoewel onze focus ligt op verhuizingen binnen Delft en de nabije omgeving, kunnen we in bepaalde gevallen internationale verhuizingen faciliteren. Neem contact op voor meer details.

Ja, Daly verhuizingen biedt een volledige inpakservice, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.

Neem contact op of vraag een prijsopgave aan