Mustafa Albashir
Mustafa Albashir
Highly recommend movers! I appreciated the flexibility and the great service you get in comparison to the competitive prices they offer. My experience with the staff was also pleasant. Definitely using them again if I ever decided to move again!
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. I did some disassembly and assembly tasks we paid for but that's fine. But the office communication and transparency was pitiful. They miscalculated the price on multiple occasions, increased the price by 150€ one day before the moving day without any mention of these hidden fees in the original quote (or the 1 month of time they had to notify of this). I ended up paying approx 100€ more than the original quote even though nothing changed on my request and we stayed well below the time limit
Cees Blok
Cees Blok
Top en lekker snel geholpen. Keurig afgeleverd
Mirthe De Vos
Mirthe De Vos
Erg fijne service en communicatie, met vriendelijke mensen! Ik moest een piano verhuizen, en dit is supersnel en soepel gegaan! Erg tevreden en blij.
acir
acir
Als iemand die voor de eerste keer ging verhuizen, was ik erg gespannen over het hele proces. Gelukkig kwam ik Daly Verhuizingen online tegen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me geen betere ervaring had kunnen voorstellen. Wat me vooral geruststelde, was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn spullen hebben behandeld. Het was een opluchting om te zien dat er geen enkele beschadiging was opgetreden tijdens het transport. De spanning van mijn eerste verhuizing werd aanzienlijk verminderd door het vriendelijke en efficiënte team van Daly Verhuizingen. Hun punctualiteit en geruststellende houding maakten het hele proces veel gemakkelijker voor mij. Kortom, ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, vooral aan mensen die voor de eerste keer verhuizen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken bij mijn volgende verhuizing. Bedankt, Daly Verhuizingen, ook een speciaal bedankt aan de 2 mannen die het hebben uitgevoerd!!
Casper de Regt
Casper de Regt
Erg snel en goed geholpen. Binnen 3 uur alles gedaan
Vanessa Baumbach
Vanessa Baumbach
Online aanvraag gedaan, werd binnen 10 min al gebeld. Afspraak gemaakt. De heren waren netjes optijd, werkte zeer snel en waren ontzettend beleefd. Ook het contact met kantoor was super! Ontzettend bedankt voor de snelle service! In maart is de 2e verhuizing gepland! Ook hiervoor zal ik weer gebruik maken van de diensten!
jessevely alvarez
jessevely alvarez
Great customer service, very polite and flexible with our request, was managed to fix our move in the schedule with very short notice, recommended!
Otto Meiring
Otto Meiring
Perfect verhuisbedrijf. Een aanpak wat meer bij de realiteit past en de kosten daarop aanpast. Doe je zaken zelf dan bespaart dat tijd dus geld. En laat je het echte vakwerk over aan de profesionals. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Daly verhuizingen

Verhuisbedrijf Den Haag

Zorgeloos verhuizen met onze verhuisbedrijf in Den Haag?

Snel en veilig verhuizen met Daly Verhuizingen!

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Den Haag? Stop met zoeken, want Daly Verhuizingen is hier om u te helpen! Of u nu een particuliere verhuizing plant naar een nieuwe woning in Den Haag of een zakelijke verhuizing in Den Haag naar een nieuw kantoor, wij bieden de betrouwbare en efficiënte verhuisservice die u nodig heeft. Ons team van ervaren verhuizers staat voor u klaar om uw verhuisproces soepel te laten verlopen, waarbij uw kostbare bezittingen veilig en op tijd op de gewenste bestemming arriveren.

Als verhuisbedrijf in Den Haag begrijpen we dat een verhuizing een belangrijke mijlpaal is in uw leven. Het brengt vaak veel emoties, planning en organisatie met zich mee. Bij Daly Verhuizingen begrijpen we dit en daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw verhuisbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om het inpakken, laden, vervoeren, uitpakken of zelfs het demonteren en monteren van meubels, wij nemen de zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Verhuisbedrijf Den Haag

5 tips voor verhuizing in Den Haag | Daly Verhuizingen

  1. Plan uw verhuizing ruim van tevoren: Een goede planning is essentieel bij het verhuizen. Begin op tijd met het regelen van een verhuisdatum en zorg ervoor dat u genoeg tijd heeft om alle voorbereidingen te treffen.

  2. Schakel een professioneel verhuisbedrijf in: Het inschakelen van een ervaren verhuisbedrijf kan u veel stress en moeite besparen. Kies voor een betrouwbaar verhuisbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en service.

  3. Pak uw spullen op een georganiseerde manier in: Voordat u begint met inpakken, is het raadzaam om uw spullen goed te sorteren en te organiseren. Label de dozen duidelijk met de inhoud en de kamer waarin ze moeten worden geplaatst. Dit maakt het uitpakken later een stuk eenvoudiger.

  4. Regel eventuele vergunningen voor het verhuizen: Als u naar een drukke stad zoals Den Haag verhuist, kan het nodig zijn om vergunningen aan te vragen voor het laden en lossen van de verhuiswagen. Controleer de lokale voorschriften en regel dit tijdig om onnodige vertragingen te voorkomen.

  5. Maak gebruik van aanvullende services: Veel verhuisbedrijven bieden extra diensten aan, zoals het demonteren en monteren van meubels, het inpakken van kwetsbare items of het regelen van tijdelijke opslag. Overweeg gebruik te maken van deze services om uw verhuizing soepeler te laten verlopen.

Bij Daly Verhuizingen, uw betrouwbare verhuisbedrijf in Den Haag, staan wij klaar om u te helpen bij elke stap van uw verhuizing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en een zorgeloze verhuiservaring.

Kies voor Daly Verhuizingen, omdat:

Uw inboedel is veilig en verzekerd bij schade!

Veiligheid en zekerheid zijn onze topprioriteiten bij Daly Verhuizingen. Wij begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn, daarom zorgen wij ervoor dat uw verhuizing volledig verzekerd is. U kunt met een gerust hart uw waardevolle spullen aan ons toevertrouwen, wetende dat ze in veilige handen zijn.

Eén vaste contactpersoon

Bij Daly Verhuizingen bieden we ook het voordeel van één vaste contactpersoon gedurende het hele verhuisproces. Deze persoon zal uw vertrouwde gids zijn en u begeleiden vanaf het eerste contact tot de laatste doos is uitgepakt. U hoeft zich geen zorgen te maken over communicatieproblemen of misverstanden. Uw contactpersoon staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw specifieke wensen te vervullen.

Transparant & betrouwbaar

Transparantie en betrouwbaarheid zijn kernwaarden die we koesteren bij Daly Verhuizingen. We geloven in open communicatie en duidelijke afspraken. U krijgt een gedetailleerde offerte waarin alle kosten en services worden vermeld, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten. We streven ernaar om uw vertrouwen te verdienen door onze beloften na te komen en een vlekkeloze verhuizing te garanderen.

Voordeligste tarieven

En laten we het voordeligste tarief niet vergeten! Bij Daly Verhuizingen begrijpen we dat verhuizen een kostbare aangelegenheid kan zijn. Daarom bieden we de voordeligste tarieven in Den Haag zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. We willen dat u waar voor uw geld krijgt en een stressvrije verhuizing ervaart, zonder uw budget te belasten.

the-modern-web/trusted-web-activitiesCreated with Sketch.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche hebben we bij Daly Verhuizingen de expertise en kennis om uw verhuizing in Den Haag tot een succes te maken. We zijn bekend met de lokale omgeving, straten en regelgeving, waardoor we efficiënt en effectief kunnen werken. U kunt vertrouwen op onze professionals om uw bezittingen veilig en op tijd naar uw nieuwe bestemming te brengen.

Verhuisdiensten in Den Haag

Bij Daly Verhuizingen hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Wij begrijpen dat elke verhuizing uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak die aansluit bij uw wensen en eisen. Ons professionele team van verhuizers werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw verhuizing naar Den Haag soepel verloopt en aan al uw verwachtingen voldoet. Wij zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen veilig worden verpakt, vervoerd en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Hieronder treft u meer informatie over onze diensten.

verhuisbedrijf Den Haag

Verhuisservice in Den Haag en omgeving

Met onze diepgaande kennis van verhuizing in Den Haag en de omgeving kunnen wij u ook helpen bij het plannen van uw verhuizing. Of u nu verhuist naar het bruisende stadscentrum van Den Haag of naar een rustige wijk in de omgeving, wij kennen de beste routes en hebben ervaring met de lokale regelgeving. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing efficiënt organiseren en eventuele vertragingen minimaliseren.

Wat kost een verhuizing in Den Haag?

Ons verhuisbedrijf in Den Haag staat erom bekend de laagste prijzen te rekenen voor verhuizingen. Wat de prijs voor jouw verhuizing wordt, is geheel afhankelijk van welke wensen je hebt. Onze verhuizingen bieden wij namelijk geheel op maat aan. Toch zijn wij de goedkoopste verhuizer in de omgeving van Den Haag. Of je nu geheel ontzorgd wenst te worden of ons slechts voor enkele diensten wilt inzetten, onze verhuizers zijn je graag van dienst. Laat ons gerust weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Stel vandaag nog al je vragen!

Wil je direct ons verhuisbedrijf inzetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kun je doen door ons een mail te sturen. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien. Ook indien je vragen hebt, staan onze medewerkers je graag te woord.