Mustafa Albashir
Mustafa Albashir
Highly recommend movers! I appreciated the flexibility and the great service you get in comparison to the competitive prices they offer. My experience with the staff was also pleasant. Definitely using them again if I ever decided to move again!
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. I did some disassembly and assembly tasks we paid for but that's fine. But the office communication and transparency was pitiful. They miscalculated the price on multiple occasions, increased the price by 150€ one day before the moving day without any mention of these hidden fees in the original quote (or the 1 month of time they had to notify of this). I ended up paying approx 100€ more than the original quote even though nothing changed on my request and we stayed well below the time limit
Cees Blok
Cees Blok
Top en lekker snel geholpen. Keurig afgeleverd
Mirthe De Vos
Mirthe De Vos
Erg fijne service en communicatie, met vriendelijke mensen! Ik moest een piano verhuizen, en dit is supersnel en soepel gegaan! Erg tevreden en blij.
acir
acir
Als iemand die voor de eerste keer ging verhuizen, was ik erg gespannen over het hele proces. Gelukkig kwam ik Daly Verhuizingen online tegen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me geen betere ervaring had kunnen voorstellen. Wat me vooral geruststelde, was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn spullen hebben behandeld. Het was een opluchting om te zien dat er geen enkele beschadiging was opgetreden tijdens het transport. De spanning van mijn eerste verhuizing werd aanzienlijk verminderd door het vriendelijke en efficiënte team van Daly Verhuizingen. Hun punctualiteit en geruststellende houding maakten het hele proces veel gemakkelijker voor mij. Kortom, ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, vooral aan mensen die voor de eerste keer verhuizen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken bij mijn volgende verhuizing. Bedankt, Daly Verhuizingen, ook een speciaal bedankt aan de 2 mannen die het hebben uitgevoerd!!
Casper de Regt
Casper de Regt
Erg snel en goed geholpen. Binnen 3 uur alles gedaan
Vanessa Baumbach
Vanessa Baumbach
Online aanvraag gedaan, werd binnen 10 min al gebeld. Afspraak gemaakt. De heren waren netjes optijd, werkte zeer snel en waren ontzettend beleefd. Ook het contact met kantoor was super! Ontzettend bedankt voor de snelle service! In maart is de 2e verhuizing gepland! Ook hiervoor zal ik weer gebruik maken van de diensten!
jessevely alvarez
jessevely alvarez
Great customer service, very polite and flexible with our request, was managed to fix our move in the schedule with very short notice, recommended!
Otto Meiring
Otto Meiring
Perfect verhuisbedrijf. Een aanpak wat meer bij de realiteit past en de kosten daarop aanpast. Doe je zaken zelf dan bespaart dat tijd dus geld. En laat je het echte vakwerk over aan de profesionals. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Daly verhuizingen

Verhuisbedrijf Delft

Verhuisbedrijf Delft! Voor een zorgeloze verhuizing!

Zoek jij een verhuisbedrijf in Delft om zorgeloos te verhuizen? Wij bieden met ons team van deskundigen niet alleen een naadloze verhuiservaring maar ontnemen ook verhuisstress van start tot finish. Verhuisbedrijf Daly staat klaar om je door dit uitdagende proces heen te loodsen, waardoor je kostbare tijd en energie bespaart die je anders kwijt zou zijn aan de ontelbare taken die een verhuizing met zich meebrengt.

Verhuisbedrijf

Vlot en zorgeloos verhuizen met Daly!

Wat zijn onze verhuisdiensten in Delft

Kiezen voor Daly verhuizingen betekent kiezen voor een zorgeloze verhuisdag. Ons verhuisbedrijf is in staat om elke verhuizing, groot of klein, met precisie en lokale kennis te benaderen. We zijn niet zomaar een verhuisbedrijf; we zijn uw partners in het maken van een soepele overgang naar uw nieuwe woning of kantoor. Graag helpen wij je verder met een van onze onderstaande diensten:

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing in Delft

Seniorenverhuizing

Verhuisliftservice

Montageservice

Inpakservice

Verhuistip

Tip! Voorbereiding voor verhuizen in Delft

Begin vroeg met het declutteren van uw huis. Dit niet alleen bespaart tijd bij het inpakken, maar vermindert ook de verhuiskosten. Sorteer items in categorieën zoals ‘houden’, ‘doneren’, en ‘weggooien’ om het proces te versnellen en neem alleen mee wat u echt nodig heeft naar uw nieuwe woning. Een minimalistische aanpak maakt uw verhuizing efficiënter en uw nieuwe huis direct overzichtelijker.

Laat ons uw verhuizing snel regelen!

Verhuiskosten bij Daly Verhuizingen

Benieuwd naar de verhuiskosten bij Daly Verhuizingen? Hieronder meer informatie daarover. Let op! Dit zijn indicatieprijzen. De uiteindelijke kosten hangen van meerdere factoren af. Je kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met sjouwen. Of alleen de grote en zware items te laten verhuizen door ons.

Verhuiswagen halve dag

€80,00

€115,00

Maximaal 4 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiswagen hele dag

€120,00

€145,00

Maximaal 8 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiskracht

€26,00 / uur

€29,00

Voorrijkosten per regio

Minimale afname 3 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuizen in alle wijken van Delft

Van de schilderachtige straten van de binnenstad tot de ruim opgezette woonwijken rondom, Daly verhuizingen kent elke hoek van Delft. Ongeacht in welke wijk u zich bevindt of naartoe verhuist, wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing.

Binnenstad: Het historische hart van Delft, bekend om de Prinsenhof, de Oude Kerk, en de Nieuwe Kerk, en de vele pittoreske grachten en oude gebouwen.

Hof van Delft: Een overwegend woonwijk met een mix van oude en nieuwe huizen, dicht bij het centrum met goede voorzieningen.

Tanthof: Een ruim opgezette woonwijk in het zuiden van Delft, bekend om zijn groene omgeving en gezinsvriendelijke atmosfeer.

Voorhof: Een van de grotere wijken in het westen, met veel appartementencomplexen en een divers aanbod aan winkels en diensten.

Wippolder: Bevat een deel van de Technische Universiteit Delft en is populair bij studenten. De wijk heeft een mix van woon- en bedrijfsgebieden.

Delftse Hout: Een groene wijk aan de noordoostkant van Delft, met veel natuur en recreatiegebieden, ideaal voor buitenactiviteiten.

Voordijkshoorn: Gelegen ten zuidwesten van de binnenstad, met een combinatie van oude en nieuwe woonwijken en goede voorzieningen.

Vrijenban: Ten noorden van de binnenstad gelegen, met een mix van residentiële en industriële gebieden.

Buitenhof: Een wijk met veel naoorlogse sociale woningbouw, gelegen in het westen van Delft.

Verhuisbedrijf Delft

Daly Verhuizingen is ook actief met verhuizingen buiten Delft

Verhuisbedrijf Den Haag

Zoekt u een deskundig verhuisbedrijf in Den Haag? Daly Verhuizingen biedt uitkomst! Met onze grondige bekendheid met de stad en jarenlange ervaring in zowel residentiële als commerciële verhuizingen, verzekeren wij u van een naadloze overgang.

Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuizing binnen de dynamische stad Rotterdam? Wij staan paraat om elke fase van uw verhuisproces te ondersteunen. Met onze uitgebreide kennis van Rotterdam en een team van ervaren verhuizers, zorgen wij voor een efficiënte en probleemloze verhuizing.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een vertrouwd verhuisbedrijf in Amsterdam? Wij zijn je ideale partner. Dankzij onze grondige kennis van Amsterdam en onze uitgebreide ervaring met het verhuizen van zowel huishoudens als bedrijven, staan wij garant voor een zorgeloze en professionele verhuisservice.

Verhuisbedrijf Schiedam

Voor een vakkundige verhuizing in Schiedam, wendt u zich tot Daly Verhuizingen. Met onze diepgaande kennis van Schiedam en onze ervaring met allerlei verhuizingen, zorgen we ervoor dat uw overgang soepel en efficiënt verloopt. Vertrouw op ons voor een zorgeloze verhuiservaring in deze charmante stad.

Verhuisbedrijf Vlaardingen

In Vlaardingen staat Daly Verhuizingen klaar om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Met onze uitgebreide ervaring in de stad en ons bekwaam verhuisteam, bieden we een superieure service die uw verhuizing in Vlaardingen tot een succes maakt. Vertrouw op onze expertise voor een onberispelijke verhuiservaring.

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Daly Verhuizingen is uw betrouwbare partner voor verhuizingen in Zoetermeer. Ons team, met diepgaande kennis van Zoetermeer en ruime ervaring in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, zorgt voor een gestroomlijnde en stressvrije verhuizing. Laat ons de zorgen van uw verhuizing in Zoetermeer uit handen nemen.

Wacht niet en vraag een GRATIS offerte aan!

Vragen over verhuizing in Delft

Voorafgaand aan uw verhuizing/transport is voorbereiding zeker van belang. U kunt denken aan het labelen van de verhuisdozen, het vrijhouden van voldoende parkeerruimte of uw inboedel goed in te pakken. Een goede voorbereiding zal de verhuizers tijd besparen en zorgen voor ordening. Mocht u de voorbereiding uit handen willen geven aan ons, vermeld u dit dan tijdens het invullen van de verhuisaanvraag of neem contact met ons op.

Daly Verhuizingen is zeven dagen per week beschikbaar om u volledig te ontzorgen, dus ook in het weekend.

Wij als Daly Verhuizingen werken zorgvuldig en vakkundig om uw verhuizing zonder enige vorm van schade uit te voeren. Als er onverhoopt toch schade is ontstaan tijdens de verhuizing, dan dient u dit tijdens de verhuizing aan onze verhuizers te melden. Neem hierna direct contact met ons op om samen een oplossing te kunnen vinden.

U dient uw geplande afspraak minimaal één week van tevoren te wijzigen. Dit kan telefonisch of per e-mail besproken worden.

Hoewel onze focus ligt op verhuizingen binnen Delft en de nabije omgeving, kunnen we in bepaalde gevallen internationale verhuizingen faciliteren. Neem contact op voor meer details.

Ja, Daly verhuizingen biedt een volledige inpakservice, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.