Daly verhuizingen

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuizen van of naar Amsterdam? Wij helpen u graag verder!

Verhuisbedrijf Amsterdam? Snel en voordelig!

Ga je verhuizen naar of binnen Amsterdam en wil je dat alles zonder gedoe verloopt? Ontmoet het team van Daly Verhuizingen! Van het zorgvuldig inpakken van je spullen tot het precies plaatsen van je meubels in je nieuwe woning, wij regelen alles. Onze verhuizers in Amsterdam zijn niet alleen ervaren, maar ook vriendelijk en behulpzaam, en gebruiken alleen de beste materialen om jouw bezittingen veilig te vervoeren. 

Verhuisbedrijf Amsterdam
Sudipto De
Sudipto De
Really good experience with shifting. Guys were very patience and helpful when moving big objects through small doors / tricky situations. Price was very affordable compared to other companies.Thank you very much.
M Lukas
M Lukas
De jongens van Daly verhuizingen waren keurig op tijd, deden alles super snel en netjes. Echt een aanrader!
Vano
Vano
Uitstekende verhuizers. Ook netjes gecommuniceerd.
eefje dikmans
eefje dikmans
Vandaag verhuisd met Daly verhuizingen. Heel vriendelijk, professioneel en super snel en efficiënt. Zelfs vanaf een woning van 3 hoog zonder lift hebben ze non stop doorgewerkt.
Emre Anonym
Emre Anonym
Aardige, snelle en goedwerkende bezorgers. Hielden goed rekening met de extra wensen die ik nog had tijdens de verhuizing zelf.
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. The office had some mix ups with quotation and increased the price one day before moving, but the company owner took care of it afterwards by settling the difference.

Start vandaag met het berekenen van je verhuizing in Amsterdam!

De meest gekozen verhuisdienten in Amsterdam

Particuliere verhuizingen

Heb je een nieuwe start in het vooruitzicht? Laat onze experts je helpen met een soepele en stressvrije particuliere verhuizing. We zorgen voor alles, van inpakken tot transport, zodat jij je kunt focussen op je nieuwe hoofdstuk.

Bedrijfsverhuizing

Is jouw bedrijf klaar voor expansie of een nieuwe locatie? Onze zakelijke verhuisservice is efficiënt en minimaal disruptief, zodat je operaties vloeiend blijven lopen. Vertrouw op onze professionaliteit om je kantoor, winkel of onderneming naadloos te verplaatsen.

Seniorenverhuizing

Op zoek naar een zorgeloze verhuisservice voor senioren? Wij bieden een respectvolle en geduldige aanpak, speciaal afgestemd op senioren. Ons team ondersteunt met zorgvuldig inpakken van persoonlijke bezittingen tot het uitpakken, zodat de overgang zo comfortabel mogelijk is.

Verhuizen in 3 stappen:

U vraagt een vrijblijvend prijsopgave aan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wij berekenen uw verhuizing van A tot Z inclusief tijdsindicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Akkoord? Wij beginnen met de eerste voorbereidingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verhuistip

Verhuistip: Regel tijdig je adreswijziging bij belangrijke instanties en diensten.

Wanneer je verhuist, is het essentieel om je nieuwe adres door te geven aan verschillende instanties en dienstverleners. Vergeet niet om je adreswijziging tijdig door te geven aan de gemeente, je werkgever, banken, verzekeringsmaatschappijen, abonnementsdiensten en nutsbedrijven zoals water, gas en elektra. Een bijzonder belangrijke stap is het tijdig regelen van de internet- en televisieaansluiting op je nieuwe adres, zodat je bij aankomst meteen online kunt zijn. Dit voorkomt eventuele onderbrekingen in je dagelijkse activiteiten en zorgt voor een naadloze overgang naar je nieuwe thuis.

Verhuizen in Amsterdam met Daly omdat:

Op maat verhuizen met onze professionele planning

Onze aanpak is afgestemd op uw behoeften. Bijvoorbeeld, voor een gezin dat verhuist van een groot huis naar een nog grotere woning, bieden we een speciaal team van verhuizers die ervaring hebben met het zorgvuldig verplaatsen van groot meubilair en kwetsbare kunstvoorwerpen. Voor een alleenstaande die naar een appartement in de stad verhuist, focussen we ons op een compact en efficiënt verhuisproces met flexibele tijden om te passen binnen een druk schema.

Verhuizen zonder onverwachtte omstandigheden. Alles vooraf besproken!

Voordat uw verhuisdag aanbreekt, organiseren we een uitgebreide planningsessie met u. Tijdens deze sessie doorlopen we elk detail, zoals de exacte verhuistijd, specifieke verpakkingsinstructies voor delicate items zoals porselein en glaswerk, en voorkeuren voor de indeling van meubels in de nieuwe woning. Dit proces helpt bij het voorkomen van miscommunicatie en stelt ons in staat om alle benodigde middelen en personeel op de juiste manier in te zetten.

Eén vaste contactpersoon gedurende uw verhuizing!​

Neem bijvoorbeeld Janneke, die onlangs met onze hulp naar een nieuwe stad verhuisde. Vanaf het eerste contact werd Marjolein toegewezen aan onze verhuiscoördinator, Steven, die haar gedurende het hele proces bijstond. Steven was verantwoordelijk voor alle communicatie met Marjolein, van het beantwoorden van haar initiële vragen tot het oplossen van een last-minute wijziging in het verhuisplan. Marjolein waardeerde de persoonlijke touch en vond het geruststellend om steeds met dezelfde vertrouwde persoon te kunnen overleggen. Dit zorgde voor een soepel verloop van haar verhuizing en een aanzienlijke vermindering van stress.

Onze verhuisdiensten in Amsterdam:

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Seniorenverhuizing

Verhuisliftservice

Montageservice

Inpakservice

Verhuiskosten bij Daly Verhuizingen

Benieuwd naar de verhuiskosten bij Daly Verhuizingen? Hieronder meer informatie daarover. Let op! Dit zijn indicatieprijzen. De uiteindelijke kosten hangen van meerdere factoren af. Je kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met sjouwen. Of alleen de grote en zware items te laten verhuizen door ons.

Verhuiswagen halve dag

€80,00

€115,00

Maximaal 4 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiswagen hele dag

€120,00

€145,00

Maximaal 8 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiskracht

€26,00 / uur

€29,00

Voorrijkosten per regio

Minimale afname 3 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Wij zorgen voor een zorgeloze verhuizing van A tot Z in Amsterdam

Verhuizen in Amsterdam en omgeving

Als verhuizers in Amsterdam, reikt onze ervaring verder dan de bruisende binnenstad. Naast onze vertrouwde service in bekende gebieden zoals de Den Haag en Rotterdam, zijn onze verhuizers actief in de volgende plaatsen in Amsterdam:

  • Het dynamische Amsterdam-Noord, waar innovatie en cultuur samenkomen
  • De historisch rijke Amsterdam-Oost, bekend om zijn diversiteit en levendige markten
  • Het stijlvolle en trendy Amsterdam-Zuid, met zijn chique straten en exclusieve winkels
  • Het groene en familievriendelijke Amsterdam-West, perfect voor residentiële verhuizingen
  • Het moderne en snelgroeiende gebied rondom de Zuidas, waar bedrijven en luxe woningen elkaar vinden
 

In elk van deze delen van Amsterdam bieden wij onze betrouwbare en professionele verhuisservices aan. Ongeacht waar je naartoe verhuist binnen Amsterdam, wij zorgen voor een soepele en stressvrije ervaring.

Verhuizen Amsterdam

Daly verhuizingen is onderandere actief in:

Verhuisbedrijf Den Haag

Ga je verhuizen in of naar Den Haag? Ons ervaren team kent elke hoek van de stad, van de statige lanen van het Statenkwartier tot de gezellige straatjes van het Zeeheldenkwartier. We zorgen voor een efficiënte en zorgeloze verhuizing, zodat je snel kunt genieten van alles wat deze prachtige regeringsstad te bieden heeft.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen in Leiden? Wij zijn thuis in de historische straten van deze universiteitsstad. Of je nu verhuist naar een appartement bij de Burcht of een familiehuis in de Professorenwijk, ons team biedt een naadloze service die ervoor zorgt dat je verhuizing soepel en zonder stress verloopt.

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Op zoek naar verhuisservice in Zoetermeer? Wij kennen de snelle wegen en rustige wijken, van Rokkeveen tot Oosterheem. Vertrouw op ons om je verhuizing te begeleiden met professionaliteit en zorg, zodat je je snel thuis voelt in je nieuwe omgeving.

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Verhuizen binnen of naar Alphen aan den Rijn? Onze lokale verhuisspecialisten kennen elke straat, van het bruisende centrum tot de rustige buitenwijken zoals Kerk en Zanen. Wij zorgen voor een gestroomlijnde verhuizing, zodat je zonder zorgen kunt settelen in je nieuwe thuis.

Verhuisbedrijf Amstelveen

Plannen om te verhuizen binnen Alkmaar of naar deze historische kaasstad? Onze verhuisteams zijn diep vertrouwd met alle unieke buurten, van de schilderachtige Oude Stad tot de moderne wijken zoals de Mare. Laat ons je verhuizing vlekkeloos en efficiënt afhandelen.

Verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuizen in Amstelveen? Verhuizen naar een appartement in het Stadshart of naar een familiewoning in Westwijk, ons team staat klaar. Wij kennen de beste routes en methoden om je verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, met minimale verstoring van je dagelijkse leven.

Twijfels over de kosten? Neem contact op of vraag een prijsopgave aan!

Belangrijke antwoorden voor verhuizing in Amsterdam

Daly Verhuizingen is zeven dagen per week beschikbaar om u volledig te ontzorgen, dus ook in het weekend.

Wij bieden een breed scala aan verhuisdiensten aan, inclusief particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, internationale verhuizingen, en opslagoplossingen. Elk van deze diensten is afgestemd op uw specifieke behoeften om een soepele en stressvrije verhuizing te garanderen.

U kunt uw verhuisdatum boeken door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of via ons online boekingsformulier. We raden aan om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral tijdens drukke periodes, om de gewenste datum te garanderen.

Daly Verhuizingen is zeven dagen per week beschikbaar om u volledig te ontzorgen, dus ook in het weekend.

Wij begrijpen dat verhuisplannen kunnen veranderen. Als u uw verhuisdatum moet wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zijn flexibel en doen ons best om aan uw nieuwe wensen te voldoen zonder extra kosten, afhankelijk van de beschikbaarheid en de termijn van de wijziging.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Ons team van professionele verhuizers is getraind in de beste inpak- en transporttechnieken. Wij gebruiken hoogwaardige verpakkingsmaterialen en onze voertuigen zijn uitgerust met de nodige voorzieningen om uw bezittingen veilig en intact op hun nieuwe bestemming te krijgen.

Wij als Daly Verhuizingen werken zorgvuldig en vakkundig om uw verhuizing zonder enige vorm van schade uit te voeren. Als er onverhoopt toch schade is ontstaan tijdens de verhuizing, dan dient u dit tijdens de verhuizing aan onze verhuizers te melden. Neem hierna direct contact met ons op om samen een oplossing te kunnen vinden.

U dient uw geplande afspraak minimaal één week van tevoren te wijzigen. Dit kan telefonisch of per e-mail besproken worden.

Hoewel onze focus ligt op verhuizingen binnen Delft en de nabije omgeving, kunnen we in bepaalde gevallen internationale verhuizingen faciliteren. Neem contact op voor meer details.

Ja, Daly verhuizingen biedt een volledige inpakservice, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.

Neem contact op of vraag een prijsopgave aan