Anton Velghe
Anton Velghe
Snelle en goede service. Werd de dag zelf nog gecontacteerd voor een offerte die ook transparant was. Ze waren zeer flexibel naar mijn verhuisplek want die veranderde nog 2 keer. Alles netjes afgehandeld en zeer vriendelijke collega’s die de administratie afhandelen. Oplossingsgericht gehandeld op ieder moment.
Viola Bruynsteen
Viola Bruynsteen
Ik ben heel erg tevreden over de service van Daly Verhuizingen. Zowel het contact voor en achteraf en de verhuizing zelf heb ik als heel positief ervaren.
Bianca Borawitz
Bianca Borawitz
Aanrader! Goede communicatie, goede afspraken kunnen maken. Zij hebben zelfs voor opslag gezorgd. En toen bleek dat we uiteindelijk meer huisraad hadden dan verwacht waren zij ook weer zeer behulpzaam om een goede oplossing te vinden. Een super team om mee samen te werken. Alle heren van Daly zijn uiterst sympathiek, beleefd, behulpzaam, komen afspraken na en dat allemaal met een leuk gevoel voor humor. Mede door Daly is onze verhuizing prima verlopen. Merci Daly!
Maria Florencia Atencio
Maria Florencia Atencio
I used Daly Verhuizingen for a small move, and my experience was fantastic! They were quick and extremely careful with all my belongings. I'd definitely choose them again and highly recommend their services.
R Keur
R Keur
Fantastische mensen, supersterk heel snel en heel voorzichtig met mijn spullen omgegaan. Een aanbeveling voor iedereen die aan een verhuisbedrijf moet hebben. Zeer aantrekkelijk qua prijs.
Dominique Pruijn
Dominique Pruijn
Wat een toppers van Daly verhuizingen. Mehdi en zijn team hebben me zo enorm goed geholpen. Door omstandigheden heb ik 1 dag van te voren Daly verhuizingen in moeten schakelen voor mijn complete verhuizing. Een mega ad hoc klus dus en toch is alles perfect verlopen. De mannen waren super vriendelijk, respectvol naar mij en mijn spullen en ze werkten snel en effectief. Daarnaast was het gezellig door de vrolijkheid en positieve attitude van de heren. Mijn verhuizing is heel goed en relaxt verlopen. Ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen. Dank jullie wel voor deze fijne ervaring.
Denise Castro Ribeiro
Denise Castro Ribeiro
Ze waren heel professioneel en vriendelijk

Studenten verhuisservice
Den Haag

Studenten verhuisservice gezocht? Daly studenten verhuisservice Den Haag staat voor je klaar

De snelste studenten verhuisservice in Den Haag

Zoek je studenten verhuisservice in Den Haag? Daly studenten verhuizingen Den Haag staat voor je klaar! Als je binnenkort gaat verhuizen, kan het zijn dat je nog niet precies weet hoe je dit moet aanpakken. Het kan zijn dat de hoeveelheid werk je tegenstaat. Genoeg redenen om te kiezen voor een professioneel verhuisbedrijf. Een studenten verhuisbedrijf kan je geheel ontzorgen. En dat vaak tegen een goedkopere prijs. Daly Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring, waarbij je altijd zeker bent van de scherpste prijzen. Wil je snel verhuizen en profiteren van de service van een professioneel team van studenten? Zet dan nu onze verhuizers in en neem contact op met onze studenten verhuisservice of lees verder voor meer informatie over onze diverse diensten en onze voordelen.

Diensten verhuisservice

Zet je onze studenten verhuisservice in, dan kunnen wij je geheel ontzorgen indien dit nodig is. Wij kunnen verschillende soorten taken op ons nemen. Zo kunnen we de dozen voor je in- en uitpakken, je meubels (de)monteren, de spullen opslaan en ze natuurlijk naar de nieuwe woning of het nieuwe pand brengen. Hiervoor maken wij gebruik van onze handige vakmannen, onze eigen verhuiswagen en chauffeur. Wij zorgen er altijd voor dat de verhuizing op een snelle en zorgvuldige manier verloopt. Dat is iets waar je altijd vanuit kunt gaan. Wij werken met speciale verhuismaterialen en zorgen ervoor dat je spullen stevig vastzitten. Hierdoor beschadigen ze niet en komen ze veilig aan op hun bestemming.

woning ontruimen

Verhuizingen

Voor al uw particuliere en zakelijke verhuizingen van A naar B.

Spoedverhuizingen

Heeft u op het allerlaatste moment een vakkundig bedrijf nodig voor uw verhuizing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Daly Verhuizingen staat op ieder moment graag voor u klaar.

Klein Transport

Passen uw goederen niet in uw personenauto? Wij van Daly Verhuizingen begrijpen dit en hebben hiervoor de gepaste oplossing. Wij transporteren uw goederen graag voor een voordelige prijs.

Woningontruimen

Vakkundig en zorgvuldig ontruimen van uw woning. Wij bieden onze ontruimingsservice beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke ontruimingen.

Kosten studenten verhuisservice

Als studenten verhuisbedrijf rekenen wij altijd de laagste prijzen voor onze verhuizingen. Wat je verhuizing je precies gaat kosten, is geheel afhankelijk van welke diensten je precies wilt laten verrichten. Wil je spullen in- en uit laten pakken of wil je ze alleen laten vervoeren? Dit speelt mee in de uiteindelijke prijs. Wij kunnen onze diensten geheel op maat aanbieden en daarnaast nog steeds de goedkoopste verhuizer in de regio zijn. Of je je nu geheel wilt laten ontzorgen of slechts enkele diensten wilt afnemen, onze ervaren verhuizers helpen je graag verder. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.

Waarom Daly verhuizingen?

Betrouwbaar

Bij ons bent u gegarandeerd van vakkundige verhuizers. Onze verhuizers hebben ruime
ervaring binnen de verhuisbranche.
Daarnaast hebben wij geen verborgen
kosten, omdat bij Daly Verhuizingen transparantie voorop staat.

Veiligheid

Wij denken altijd aan uw veiligheid. Uw goederen zijn bij ons altijd verzekerd. Wij hanteren hiervoor de juiste procedures. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Voordelig

Daly Verhuizingen heeft haar prijzen zo voordelig mogelijk gemaakt door met lage kosten te werken. Tevens hebben wij momenteel een scherpe actie staan! Voor onze volledige prijslijst klik hier

Waarom kiezen voor onze verhuisservice?

Als je onze studenten verhuisservice inzet, kun je bij ons altijd rekenen op meer voordelen dan elders. Zo bieden we je de volgende voordelen aan:

Zet direct onze studenten verhuisservice in

Meteen onze studenten verhuisservice inzetten? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons bereiken door te bellen of een mail naar ons sturen. Ook ons contactformulier invullen is mogelijk. Wij zullen je dan zo snel mogelijk antwoorden. Heb je nog vragen over onze diensten? Ook dan helpen onze medewerkers je graag verder. Maak ook de keuze voor de studenten verhuisservice van Daly Verhuizingen, zodat jouw spullen snel en zorgvuldig op hun nieuwe bestemming terechtkomen.