Anton Velghe
Anton Velghe
Snelle en goede service. Werd de dag zelf nog gecontacteerd voor een offerte die ook transparant was. Ze waren zeer flexibel naar mijn verhuisplek want die veranderde nog 2 keer. Alles netjes afgehandeld en zeer vriendelijke collega’s die de administratie afhandelen. Oplossingsgericht gehandeld op ieder moment.
Viola Bruynsteen
Viola Bruynsteen
Ik ben heel erg tevreden over de service van Daly Verhuizingen. Zowel het contact voor en achteraf en de verhuizing zelf heb ik als heel positief ervaren.
Bianca Borawitz
Bianca Borawitz
Aanrader! Goede communicatie, goede afspraken kunnen maken. Zij hebben zelfs voor opslag gezorgd. En toen bleek dat we uiteindelijk meer huisraad hadden dan verwacht waren zij ook weer zeer behulpzaam om een goede oplossing te vinden. Een super team om mee samen te werken. Alle heren van Daly zijn uiterst sympathiek, beleefd, behulpzaam, komen afspraken na en dat allemaal met een leuk gevoel voor humor. Mede door Daly is onze verhuizing prima verlopen. Merci Daly!
Maria Florencia Atencio
Maria Florencia Atencio
I used Daly Verhuizingen for a small move, and my experience was fantastic! They were quick and extremely careful with all my belongings. I'd definitely choose them again and highly recommend their services.
R Keur
R Keur
Fantastische mensen, supersterk heel snel en heel voorzichtig met mijn spullen omgegaan. Een aanbeveling voor iedereen die aan een verhuisbedrijf moet hebben. Zeer aantrekkelijk qua prijs.
Dominique Pruijn
Dominique Pruijn
Wat een toppers van Daly verhuizingen. Mehdi en zijn team hebben me zo enorm goed geholpen. Door omstandigheden heb ik 1 dag van te voren Daly verhuizingen in moeten schakelen voor mijn complete verhuizing. Een mega ad hoc klus dus en toch is alles perfect verlopen. De mannen waren super vriendelijk, respectvol naar mij en mijn spullen en ze werkten snel en effectief. Daarnaast was het gezellig door de vrolijkheid en positieve attitude van de heren. Mijn verhuizing is heel goed en relaxt verlopen. Ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen. Dank jullie wel voor deze fijne ervaring.
Denise Castro Ribeiro
Denise Castro Ribeiro
Ze waren heel professioneel en vriendelijk

Daly verhuizingen

Met spoed verhuizing regelen?

Zoek jij een verhuisbedrijf die jouw spoedverhuizing kan regelen? Lees dan verder...

Spoedverhuizingen: wat moet je weten?

Spoedverhuizing Den Haag & spoedverhuizing Rotterdam

Wanneer je plotseling moet verhuizen, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe baan hebt in een andere stad of omdat je huis onbewoonbaar is geworden, dan kan dat erg stressvol zijn. Je hebt dan vaak weinig tijd om alles goed te regelen en je wilt natuurlijk wel dat alles snel en veilig verloopt. Daly Verhuizingen is gespecialiseerd in spoedverhuizingen en kan jou hierbij helpen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over spoedverhuizingen, zoals spoedverhuizing Den Haag en spoedverhuizing Rotterdam.

Wat is een spoedverhuizing?

Bij een spoedverhuizing is het belangrijk dat alles snel en efficiënt verloopt. Daly Verhuizingen heeft hiervoor een speciaal team van ervaren verhuizers die gespecialiseerd zijn in spoedverhuizingen. Zij kunnen je helpen met het inpakken van je spullen, het vervoeren ervan en het uitpakken op de nieuwe locatie. Ook kunnen zij je helpen met het regelen van eventuele vergunningen of andere zaken die bij een verhuizing komen kijken. Zo kun jij je volledig richten op je nieuwe start, zonder je zorgen te hoeven maken over de verhuizing.

spoedverhuizing

Waarom Daly verhuizingen?

Betrouwbaar

Bij ons bent u gegarandeerd van vakkundige verhuizers. Onze verhuizers hebben ruime
ervaring binnen de verhuisbranche.
Daarnaast hebben wij geen verborgen
kosten, omdat bij Daly Verhuizingen transparantie voorop staat.

Veiligheid

Wij denken altijd aan uw veiligheid. Uw goederen zijn bij ons altijd verzekerd. Wij hanteren hiervoor de juiste procedures. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Voordelig

Daly Verhuizingen heeft haar prijzen zo voordelig mogelijk gemaakt door met lage kosten te werken. Tevens hebben wij momenteel een scherpe actie staan! Voor onze volledige prijslijst klik hier

Wat zijn de voordelen van Daly Verhuizingen?

Daly Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in spoedverhuizingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van particulieren en bedrijven en weten als geen ander hoe we een verhuizing snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Bovendien beschikken wij over moderne verhuiswagens en het beste verhuismateriaal, zodat jouw spullen veilig en zonder schade worden verhuisd. Ook zijn wij altijd bereikbaar en kun je ons voor vragen en advies, ook buiten kantooruren en in het weekend. Wij begrijpen namelijk dat een spoedverhuizing vaak buiten reguliere werktijden moet plaatsvinden. Daarnaast werken wij altijd met een vast team van ervaren verhuizers, zodat je verzekerd bent van een professionele en betrouwbare verhuizing.

Wat zijn de kosten van een spoedverhuizing?

De kosten van een spoedverhuizing Den Haag en spoedverhuizing Rotterdam kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de verhuizing, de afstand tussen de locaties en andere factoren. Bij Daly Verhuizingen maken wij altijd een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de kosten zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen transparant zijn en dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zet ons in voor uw spoedverhuizing

Moet jij met spoed verhuizen? Neem dan nu contact op met Daly Verhuizingen. Dit kan door ons te bellen, maar ook door een e-mail te sturen naar info@dalyverhuizingen.nl. Het is tevens mogelijk ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers zullen je dan spoedig van een antwoord voorzien. Wil je meer weten over onze onze verhuisservice? Ook dan staan wij je graag te woord.