Mustafa Albashir
Mustafa Albashir
Highly recommend movers! I appreciated the flexibility and the great service you get in comparison to the competitive prices they offer. My experience with the staff was also pleasant. Definitely using them again if I ever decided to move again!
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. I did some disassembly and assembly tasks we paid for but that's fine. But the office communication and transparency was pitiful. They miscalculated the price on multiple occasions, increased the price by 150€ one day before the moving day without any mention of these hidden fees in the original quote (or the 1 month of time they had to notify of this). I ended up paying approx 100€ more than the original quote even though nothing changed on my request and we stayed well below the time limit
Cees Blok
Cees Blok
Top en lekker snel geholpen. Keurig afgeleverd
Mirthe De Vos
Mirthe De Vos
Erg fijne service en communicatie, met vriendelijke mensen! Ik moest een piano verhuizen, en dit is supersnel en soepel gegaan! Erg tevreden en blij.
acir
acir
Als iemand die voor de eerste keer ging verhuizen, was ik erg gespannen over het hele proces. Gelukkig kwam ik Daly Verhuizingen online tegen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me geen betere ervaring had kunnen voorstellen. Wat me vooral geruststelde, was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn spullen hebben behandeld. Het was een opluchting om te zien dat er geen enkele beschadiging was opgetreden tijdens het transport. De spanning van mijn eerste verhuizing werd aanzienlijk verminderd door het vriendelijke en efficiënte team van Daly Verhuizingen. Hun punctualiteit en geruststellende houding maakten het hele proces veel gemakkelijker voor mij. Kortom, ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, vooral aan mensen die voor de eerste keer verhuizen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken bij mijn volgende verhuizing. Bedankt, Daly Verhuizingen, ook een speciaal bedankt aan de 2 mannen die het hebben uitgevoerd!!
Casper de Regt
Casper de Regt
Erg snel en goed geholpen. Binnen 3 uur alles gedaan
Vanessa Baumbach
Vanessa Baumbach
Online aanvraag gedaan, werd binnen 10 min al gebeld. Afspraak gemaakt. De heren waren netjes optijd, werkte zeer snel en waren ontzettend beleefd. Ook het contact met kantoor was super! Ontzettend bedankt voor de snelle service! In maart is de 2e verhuizing gepland! Ook hiervoor zal ik weer gebruik maken van de diensten!
jessevely alvarez
jessevely alvarez
Great customer service, very polite and flexible with our request, was managed to fix our move in the schedule with very short notice, recommended!
Otto Meiring
Otto Meiring
Perfect verhuisbedrijf. Een aanpak wat meer bij de realiteit past en de kosten daarop aanpast. Doe je zaken zelf dan bespaart dat tijd dus geld. En laat je het echte vakwerk over aan de profesionals. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Daly verhuizingen

Met spoed verhuizing regelen?

Zoek jij een verhuisbedrijf die jouw spoedverhuizing kan regelen? Lees dan verder...

Spoedverhuizingen: wat moet je weten?

Spoedverhuizing Den Haag & spoedverhuizing Rotterdam

Wanneer je plotseling moet verhuizen, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe baan hebt in een andere stad of omdat je huis onbewoonbaar is geworden, dan kan dat erg stressvol zijn. Je hebt dan vaak weinig tijd om alles goed te regelen en je wilt natuurlijk wel dat alles snel en veilig verloopt. Daly Verhuizingen is gespecialiseerd in spoedverhuizingen en kan jou hierbij helpen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over spoedverhuizingen, zoals spoedverhuizing Den Haag en spoedverhuizing Rotterdam.

Wat is een spoedverhuizing?

Bij een spoedverhuizing is het belangrijk dat alles snel en efficiënt verloopt. Daly Verhuizingen heeft hiervoor een speciaal team van ervaren verhuizers die gespecialiseerd zijn in spoedverhuizingen. Zij kunnen je helpen met het inpakken van je spullen, het vervoeren ervan en het uitpakken op de nieuwe locatie. Ook kunnen zij je helpen met het regelen van eventuele vergunningen of andere zaken die bij een verhuizing komen kijken. Zo kun jij je volledig richten op je nieuwe start, zonder je zorgen te hoeven maken over de verhuizing.

spoedverhuizing

Waarom Daly verhuizingen?

Betrouwbaar

Bij ons bent u gegarandeerd van vakkundige verhuizers. Onze verhuizers hebben ruime
ervaring binnen de verhuisbranche.
Daarnaast hebben wij geen verborgen
kosten, omdat bij Daly Verhuizingen transparantie voorop staat.

Veiligheid

Wij denken altijd aan uw veiligheid. Uw goederen zijn bij ons altijd verzekerd. Wij hanteren hiervoor de juiste procedures. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Voordelig

Daly Verhuizingen heeft haar prijzen zo voordelig mogelijk gemaakt door met lage kosten te werken. Tevens hebben wij momenteel een scherpe actie staan! Voor onze volledige prijslijst klik hier

Wat zijn de voordelen van Daly Verhuizingen?

Daly Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in spoedverhuizingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van particulieren en bedrijven en weten als geen ander hoe we een verhuizing snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Bovendien beschikken wij over moderne verhuiswagens en het beste verhuismateriaal, zodat jouw spullen veilig en zonder schade worden verhuisd. Ook zijn wij altijd bereikbaar en kun je ons voor vragen en advies, ook buiten kantooruren en in het weekend. Wij begrijpen namelijk dat een spoedverhuizing vaak buiten reguliere werktijden moet plaatsvinden. Daarnaast werken wij altijd met een vast team van ervaren verhuizers, zodat je verzekerd bent van een professionele en betrouwbare verhuizing.

Wat zijn de kosten van een spoedverhuizing?

De kosten van een spoedverhuizing Den Haag en spoedverhuizing Rotterdam kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de verhuizing, de afstand tussen de locaties en andere factoren. Bij Daly Verhuizingen maken wij altijd een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de kosten zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen transparant zijn en dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zet ons in voor uw spoedverhuizing

Moet jij met spoed verhuizen? Neem dan nu contact op met Daly Verhuizingen. Dit kan door ons te bellen, maar ook door een e-mail te sturen naar info@dalyverhuizingen.nl. Het is tevens mogelijk ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers zullen je dan spoedig van een antwoord voorzien. Wil je meer weten over onze onze verhuisservice? Ook dan staan wij je graag te woord.