Mustafa Albashir
Mustafa Albashir
Highly recommend movers! I appreciated the flexibility and the great service you get in comparison to the competitive prices they offer. My experience with the staff was also pleasant. Definitely using them again if I ever decided to move again!
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. I did some disassembly and assembly tasks we paid for but that's fine. But the office communication and transparency was pitiful. They miscalculated the price on multiple occasions, increased the price by 150€ one day before the moving day without any mention of these hidden fees in the original quote (or the 1 month of time they had to notify of this). I ended up paying approx 100€ more than the original quote even though nothing changed on my request and we stayed well below the time limit
Cees Blok
Cees Blok
Top en lekker snel geholpen. Keurig afgeleverd
Mirthe De Vos
Mirthe De Vos
Erg fijne service en communicatie, met vriendelijke mensen! Ik moest een piano verhuizen, en dit is supersnel en soepel gegaan! Erg tevreden en blij.
acir
acir
Als iemand die voor de eerste keer ging verhuizen, was ik erg gespannen over het hele proces. Gelukkig kwam ik Daly Verhuizingen online tegen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me geen betere ervaring had kunnen voorstellen. Wat me vooral geruststelde, was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn spullen hebben behandeld. Het was een opluchting om te zien dat er geen enkele beschadiging was opgetreden tijdens het transport. De spanning van mijn eerste verhuizing werd aanzienlijk verminderd door het vriendelijke en efficiënte team van Daly Verhuizingen. Hun punctualiteit en geruststellende houding maakten het hele proces veel gemakkelijker voor mij. Kortom, ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, vooral aan mensen die voor de eerste keer verhuizen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken bij mijn volgende verhuizing. Bedankt, Daly Verhuizingen, ook een speciaal bedankt aan de 2 mannen die het hebben uitgevoerd!!
Casper de Regt
Casper de Regt
Erg snel en goed geholpen. Binnen 3 uur alles gedaan
Vanessa Baumbach
Vanessa Baumbach
Online aanvraag gedaan, werd binnen 10 min al gebeld. Afspraak gemaakt. De heren waren netjes optijd, werkte zeer snel en waren ontzettend beleefd. Ook het contact met kantoor was super! Ontzettend bedankt voor de snelle service! In maart is de 2e verhuizing gepland! Ook hiervoor zal ik weer gebruik maken van de diensten!
jessevely alvarez
jessevely alvarez
Great customer service, very polite and flexible with our request, was managed to fix our move in the schedule with very short notice, recommended!
Otto Meiring
Otto Meiring
Perfect verhuisbedrijf. Een aanpak wat meer bij de realiteit past en de kosten daarop aanpast. Doe je zaken zelf dan bespaart dat tijd dus geld. En laat je het echte vakwerk over aan de profesionals. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Daly verhuizingen

Verhuisbedrijf met lift Den Haag

Verhuisbedrijf met lift Den Haag? Dat doe je bij Daly verhuizingen

Snel een verhuisbedrijf met lift Den Haag voor jouw verhuizing?

Overweeg je een verhuislift te huren in Rotterdam? Kijk dan niet verder dan Daly Verhuizingen. Met onze efficiënte ladderliftservice kun je gemakkelijk meubels naar een hogere verdieping verplaatsen of naar beneden halen. Het is de perfecte oplossing voor het verhuizen van grote en zware items zoals een hoekbank, zonder dat je zelf of met vrienden hoeft te sjouwen. Vermijd onnodige rugklachten door je meubels door onze ladderlift te laten vervoeren, bediend door onze deskundige bestuurder.

Daly Verhuizingen biedt niet alleen een professionele aanpak, maar zorgt er ook voor dat je volledig ontzorgd wordt tijdens je verhuizing. En dat alles tegen zeer concurrerende tarieven. Wij garanderen een snelle en veilige verplaatsing van je bezittingen naar hun nieuwe bestemming. Overweeg je het gemak van een verhuislift? Kies dan voor de betrouwbare service van Daly Verhuizingen, of lees verder op onze website voor meer informatie.

Verhuislift huren

Offerte aanvragen kost je niks! Wacht niet langer

Waaruit bestaat de ladderlift?

Een ladderlift bestaat uit een aanhanger. Hier zit een uitschuifbare ladder aan vast. Echter zijn er ook ladderliften die op een klein busje staan. Hier zit normaliter de laadruimte op gevestigd. Langs de ladder bevindt zich een speciaal plateau waarop spullen op te vervoeren zijn. Deze kunnen van boven naar beneden en andersom worden vervoerd. Een belangrijke eigenschap van de ladderlift is dat deze zeer stevig is. Dat moet ook wel, want alleen zo kunnen alle zware spullen op een veilige manier vervoerd worden.

Hoe werkt de ladderlift?

Wanneer de ladderlift voor de gevel van de woning geplaatst is, kan deze meteen gebruikt worden voor het verplaatsen van spullen. Hierbij dient de lift op een vlakke ondergrond geplaatst te worden. Een ladderlift zelf bedienen is niet aan te raden. Daarom kun je bij Daly Verhuizingen rekenen op de hulp van een specialist om de lift te bedienen. Zo wordt de lift veilig bediend en ben je er 100% zeker van dat jouw spullen veilig worden verhuisd.

Wanneer een ladderlift huren?

Je kunt een ladderlift inhuren voor diverse situaties. Wanneer je bijvoorbeeld net nieuwe meubels hebt gekocht en deze niet zelf de trap op kunt tillen of wanneer je jouw spullen wilt verhuizen. De ladderlift neemt deze zware klus dan van je over. Verhuis je naar een flatwoning zonder lift, dan is een ladderlift huren zeker aan te raden. Ook als je zware objecten zoals een wasmachine, droger, koelkast of piano moer verhuizen. Het enige wat jij hoeft te doen, is je spullen in te pakken, terwijl onze ladderlift al jouw zware meubels en dozen naar boven of beneden vervoerd.

Vraag nu een offerte aan voor je verhuizing!

Verhuislift huren bij Daly Verhuizingen?

Meteen een ladderlift inhuren? Neem dan direct contact op met Daly Verhuizingen. Neem telefonsch contact op via +31618152723 of stuur een mail naar info@dalyverhuizingen.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug. Onze medewerkers zijn je graag van dienst en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Een verhuislift inhuren doe je natuurlijk bij Daly Verhuizingen, omdat je bij ons altijd zeker bent van de snelste service.