Anton Velghe
Anton Velghe
Snelle en goede service. Werd de dag zelf nog gecontacteerd voor een offerte die ook transparant was. Ze waren zeer flexibel naar mijn verhuisplek want die veranderde nog 2 keer. Alles netjes afgehandeld en zeer vriendelijke collega’s die de administratie afhandelen. Oplossingsgericht gehandeld op ieder moment.
Viola Bruynsteen
Viola Bruynsteen
Ik ben heel erg tevreden over de service van Daly Verhuizingen. Zowel het contact voor en achteraf en de verhuizing zelf heb ik als heel positief ervaren.
Bianca Borawitz
Bianca Borawitz
Aanrader! Goede communicatie, goede afspraken kunnen maken. Zij hebben zelfs voor opslag gezorgd. En toen bleek dat we uiteindelijk meer huisraad hadden dan verwacht waren zij ook weer zeer behulpzaam om een goede oplossing te vinden. Een super team om mee samen te werken. Alle heren van Daly zijn uiterst sympathiek, beleefd, behulpzaam, komen afspraken na en dat allemaal met een leuk gevoel voor humor. Mede door Daly is onze verhuizing prima verlopen. Merci Daly!
Maria Florencia Atencio
Maria Florencia Atencio
I used Daly Verhuizingen for a small move, and my experience was fantastic! They were quick and extremely careful with all my belongings. I'd definitely choose them again and highly recommend their services.
R Keur
R Keur
Fantastische mensen, supersterk heel snel en heel voorzichtig met mijn spullen omgegaan. Een aanbeveling voor iedereen die aan een verhuisbedrijf moet hebben. Zeer aantrekkelijk qua prijs.
Dominique Pruijn
Dominique Pruijn
Wat een toppers van Daly verhuizingen. Mehdi en zijn team hebben me zo enorm goed geholpen. Door omstandigheden heb ik 1 dag van te voren Daly verhuizingen in moeten schakelen voor mijn complete verhuizing. Een mega ad hoc klus dus en toch is alles perfect verlopen. De mannen waren super vriendelijk, respectvol naar mij en mijn spullen en ze werkten snel en effectief. Daarnaast was het gezellig door de vrolijkheid en positieve attitude van de heren. Mijn verhuizing is heel goed en relaxt verlopen. Ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen. Dank jullie wel voor deze fijne ervaring.
Denise Castro Ribeiro
Denise Castro Ribeiro
Ze waren heel professioneel en vriendelijk

Verhuisbedrijf met lift
Almere

Verhuisbedrijf met lift Almere? Dat doe je bij Daly verhuizingen

Snel een verhuisbedrijf met lift Almere voor jouw verhuizing?

Een verhuisbedrijf met lift Rotterdam inschakelen? Dat doe je natuurlijk bij Daly Verhuizingen. Met een ladderlift kun je jouw meubels op een eenvoudige manier naar boven verhuizen of weer naar beneden brengen. Ideaal als je gaat verhuizen! Een ladderlift kan diverse grote, zware meubels tillen en daarmee uitermate geschikt om bijvoorbeeld een hoekbank te vervoeren. Zo hoef je deze niet meer met jouw gezelschap te tillen. Bespaar jezelf rugpijn en kies ervoor om jouw meubels door de ladderlift te vervoeren. Al het werk wordt gedaan door de verhuislift en onze ervaren bestuurder. Daly Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf dat jou indien gewenst geheel kan ontzorgen. En dat is niet het enige. Bij ons kun je tevens rekenen op de goedkoopste prijzen. Wij zorgen ervoor dat jouw spullen snel op hun nieuwe plek staan. Wil jij profiteren van professionele en snelle service? Kies dan ook voor een verhuislift inhuren bij Daly verhuizingen of lees eerst verder voor meer informatie.

Verhuislift huren

Waaruit bestaat de ladderlift?

Een ladderlift bestaat uit een aanhanger. Hier zit een uitschuifbare ladder aan vast. Echter zijn er ook ladderliften die op een klein busje staan. Hier zit normaliter de laadruimte op gevestigd. Langs de ladder bevindt zich een speciaal plateau waarop spullen op te vervoeren zijn. Deze kunnen van boven naar beneden en andersom worden vervoerd. Een belangrijke eigenschap van de ladderlift is dat deze zeer stevig is. Dat moet ook wel, want alleen zo kunnen alle zware spullen op een veilige manier vervoerd worden.

Hoe werkt de ladderlift?

Wanneer de ladderlift voor de gevel van de woning geplaatst is, kan deze meteen gebruikt worden voor het verplaatsen van spullen. Hierbij dient de lift op een vlakke ondergrond geplaatst te worden. Een ladderlift zelf bedienen is niet aan te raden. Daarom kun je bij Daly Verhuizingen rekenen op de hulp van een specialist om de lift te bedienen. Zo wordt de lift veilig bediend en ben je er 100% zeker van dat jouw spullen veilig worden verhuisd.

Wanneer een ladderlift huren?

Je kunt een ladderlift inhuren voor diverse situaties. Wanneer je bijvoorbeeld net nieuwe meubels hebt gekocht en deze niet zelf de trap op kunt tillen of wanneer je jouw spullen wilt verhuizen. De ladderlift neemt deze zware klus dan van je over. Verhuis je naar een flatwoning zonder lift, dan is een ladderlift huren zeker aan te raden. Ook als je zware objecten zoals een wasmachine, droger, koelkast of piano moer verhuizen. Het enige wat jij hoeft te doen, is je spullen in te pakken, terwijl onze ladderlift al jouw zware meubels en dozen naar boven of beneden vervoerd.

Waarom Daly verhuizingen?

Betrouwbaar

Bij ons bent u gegarandeerd van vakkundige verhuizers. Onze verhuizers hebben ruime
ervaring binnen de verhuisbranche.
Daarnaast hebben wij geen verborgen
kosten, omdat bij Daly Verhuizingen transparantie voorop staat.

Veiligheid

Wij denken altijd aan uw veiligheid. Uw goederen zijn bij ons altijd verzekerd. Wij hanteren hiervoor de juiste procedures. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Voordelig

Daly Verhuizingen heeft haar prijzen zo voordelig mogelijk gemaakt door met lage kosten te werken. Tevens hebben wij momenteel een scherpe actie staan! Voor onze volledige prijslijst klik hier

Verhuislift huren bij Daly Verhuizingen?

Meteen een ladderlift inhuren? Neem dan direct contact op met Daly Verhuizingen. Neem telefonsch contact op via +31618152723 of stuur een mail naar info@dalyverhuizingen.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug. Onze medewerkers zijn je graag van dienst en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Een verhuislift inhuren doe je natuurlijk bij Daly Verhuizingen, omdat je bij ons altijd zeker bent van de snelste service.