Mustafa Albashir
Mustafa Albashir
Highly recommend movers! I appreciated the flexibility and the great service you get in comparison to the competitive prices they offer. My experience with the staff was also pleasant. Definitely using them again if I ever decided to move again!
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. I did some disassembly and assembly tasks we paid for but that's fine. But the office communication and transparency was pitiful. They miscalculated the price on multiple occasions, increased the price by 150€ one day before the moving day without any mention of these hidden fees in the original quote (or the 1 month of time they had to notify of this). I ended up paying approx 100€ more than the original quote even though nothing changed on my request and we stayed well below the time limit
Cees Blok
Cees Blok
Top en lekker snel geholpen. Keurig afgeleverd
Mirthe De Vos
Mirthe De Vos
Erg fijne service en communicatie, met vriendelijke mensen! Ik moest een piano verhuizen, en dit is supersnel en soepel gegaan! Erg tevreden en blij.
acir
acir
Als iemand die voor de eerste keer ging verhuizen, was ik erg gespannen over het hele proces. Gelukkig kwam ik Daly Verhuizingen online tegen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me geen betere ervaring had kunnen voorstellen. Wat me vooral geruststelde, was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn spullen hebben behandeld. Het was een opluchting om te zien dat er geen enkele beschadiging was opgetreden tijdens het transport. De spanning van mijn eerste verhuizing werd aanzienlijk verminderd door het vriendelijke en efficiënte team van Daly Verhuizingen. Hun punctualiteit en geruststellende houding maakten het hele proces veel gemakkelijker voor mij. Kortom, ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, vooral aan mensen die voor de eerste keer verhuizen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken bij mijn volgende verhuizing. Bedankt, Daly Verhuizingen, ook een speciaal bedankt aan de 2 mannen die het hebben uitgevoerd!!
Casper de Regt
Casper de Regt
Erg snel en goed geholpen. Binnen 3 uur alles gedaan
Vanessa Baumbach
Vanessa Baumbach
Online aanvraag gedaan, werd binnen 10 min al gebeld. Afspraak gemaakt. De heren waren netjes optijd, werkte zeer snel en waren ontzettend beleefd. Ook het contact met kantoor was super! Ontzettend bedankt voor de snelle service! In maart is de 2e verhuizing gepland! Ook hiervoor zal ik weer gebruik maken van de diensten!
jessevely alvarez
jessevely alvarez
Great customer service, very polite and flexible with our request, was managed to fix our move in the schedule with very short notice, recommended!
Otto Meiring
Otto Meiring
Perfect verhuisbedrijf. Een aanpak wat meer bij de realiteit past en de kosten daarop aanpast. Doe je zaken zelf dan bespaart dat tijd dus geld. En laat je het echte vakwerk over aan de profesionals. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Daly verhuizingen

Verhuisbedrijf Gouda

Verhuisbedrijf Gouda! Verhuizing nog nooit zo eenvoudig geweest

Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in Gouda voor een vlekkeloze verhuizing? Wij staan voor je klaar met een team van deskundige verhuizers die garant staan voor een soepele overgang naar je nieuwe thuis. Van het zorgvuldig inpakken van elke doos tot het veilig uitladen van je spullen op je nieuwe adres. Verhuisbedrijf Daly is er om je te ondersteunen bij elke stap. Geniet van meer rust en bespaar energie voor de dingen die er echt toe doen, terwijl wij ons ontfermen over de logistieke uitdagingen van je verhuizing.

Verhuisbedrijf Gouda

Verhuizing in Gouda met onze specialisme

Kies uit onze verschillende verhuisservices in Gouda:

Kiezen voor Daly Verhuizingen betekent verzekerd zijn van een zorgeloze verhuizing in Gouda. Onze expertise en grondige kennis van Gouda zorgen ervoor dat wij elke verhuizing, groot of klein, met de grootste zorg en aandacht kunnen uitvoeren. Wij zijn niet zomaar een verhuisbedrijf; wij zijn jouw partner in het verhuisproces, volledig toegewijd aan het realiseren van een vlekkeloze overgang naar jouw nieuwe woning of bedrijfspand. Ontdek de manieren waarop we jou van dienst kunnen zijn met onze op maat gemaakte diensten en maak jouw verhuizing met ons een aangename ervaring.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Seniorenverhuizing

Verhuisliftservice

Montageservice

Inpakservice

Verhuizen in Gouda met een professionele verhuizer

Één vaste contactpersoon gedurende jouw verhuizing in Gouda

Wij snappen we als geen ander dat verhuizen meer is dan alleen het verplaatsen van spullen. Het is een nieuw hoofdstuk in uw leven! Daarom verdient u tijdens dit avontuur een persoonlijke contactpersoon die aan jouw zijde staat. Vanaf het eerste telefoontje tot het uitpakken van de laatste doos, jouw contactpersoon is er voor jou. Deze benadering zorgt niet alleen voor vlekkeloze communicatie, maar geeft jouw verhuizing ook een heel persoonlijke touch. Wij nemen de regie over de planning en coördinatie, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: het dromen over jouw nieuwe thuis.

Verhuizen met ervaren en erkend verhuisbedrijf in Gouda!

Kiezen voor Daly Verhuizingen is kiezen voor gemoedsrust. Als ervaren en erkend verhuisbedrijf in Gouda hebben wij de kunst van het verhuizen geperfectioneerd. Wij weten precies hoe wij jouw verhuisdag soepel en stressvrij kunnen laten verlopen. Elk meubelstuk, elk erfstuk wordt met de uiterste zorg en precisie behandeld alsof het van onszelf is. Jouw vertrouwen in ons is de kern van onze service, en wij zetten alles op alles om dat elke keer weer waar te maken. Met Daly verhuizingen kiest u voor een zorgeloze verhuizing, waarbij u voelt dat u in goede handen bent.

Voordelig verhuizen in Gouda met Daly

Denkt u dat een topverhuisservice onbetaalbaar is? Think again! Daly Verhuizingen bewijst dat kwaliteit en voordeligheid hand in hand gaan. Ons geheim? Een team dat met precisie en efficiëntie werkt, waardoor we de kosten drukken – en die besparing geven we direct aan u door. Ongeacht wat je wilt verhuizen, Daly verhuizingen biedt jou een betaalbare oplossing zonder compromissen. Beleef de luxe van een eersteklas verhuisservice in Gouda, met het prijskaartje dat jou laat glimlachen. Laat het budget geen zorgenkindje zijn; Daly maakt jouw verhuizing naar of in Gouda zowel naadloos als vriendelijk voor jouw portemonnee.

Verhuistip

Verhuistip! Nummer elke verhuisdoos

Door elke verhuisdoos te nummeren en een bijbehorende inventarislijst te creëren, vergroot u de efficiëntie en veiligheid van uw verhuizing. Dit systeem maakt het eenvoudig om te controleren of alle spullen zijn aangekomen en helpt bij het snel lokaliseren van specifieke items. Het is een eenvoudige stap met een groot effect op het minimaliseren van stress tijdens de verhuizing.

Verhuiskosten bij Daly Verhuizingen

Benieuwd naar de verhuiskosten bij Daly Verhuizingen? Hieronder meer informatie daarover. Let op! Dit zijn indicatieprijzen. De uiteindelijke kosten hangen van meerdere factoren af. Je kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met sjouwen. Of alleen de grote en zware items te laten verhuizen door ons.

Verhuiswagen halve dag

€80,00

€115,00

Maximaal 4 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiswagen hele dag

€120,00

€145,00

Maximaal 8 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiskracht

€26,00 / uur

€29,00

Voorrijkosten per regio

Minimale afname 3 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Begin vandaat met verhuizen in Gouda!

Onze verhuizers in Gouda zijn in elke wijk bekend!

Met onze diepgaande kennis van Gouda en de omgeving zorgen we voor een vlekkeloze verhuizing. 

  • Historisch Centrum
  • Korte Akkeren
  • Bloemendaal
  • Plaswijck
  • Noord
  • Goverwelle
  • Westergouwe
  • Stolwijkersluis
  • Achterwillens
  • Oosterwei
Verhuizen Gouda

Verhuizen buiten Gouda? Wijn helpen u verder

Verhuisbedrijf Den Haag

Zoekt u een verhuisbedrijf in Den Haag? Daly Verhuizingen biedt passende hulp!

Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuizen naar of in Rotterdam? Wij staan paraat om elke fase van uw verhuisproces te ondersteunen.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een gedreven verhuisbedrijf in Amsterdam? Wij zijn je ideale partner. 

Verhuisbedrijf Gorinchem

Voor een vlekkeloze verhuizing in Gorinchem kiest u voor Daly Verhuizingen. 

Verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuizen in Dordrecht met een erkende en ervaren verhuisbedrijf? Wij helpen u verder!

Verhuisbedrijf Leerdam

Reken op Daly Verhuizingen voor een deskundige verhuizing in Leerdam. 

Vraag vandaag een offerte voor je verhuizing!

Veelgestelde vragen over verhuizen in Gouda

Daly Verhuizingen is zeven dagen per week beschikbaar om u volledig te ontzorgen, dus ook in het weekend.

Wij als Daly Verhuizingen werken zorgvuldig en vakkundig om uw verhuizing zonder enige vorm van schade uit te voeren. Als er onverhoopt toch schade is ontstaan tijdens de verhuizing, dan dient u dit tijdens de verhuizing aan onze verhuizers te melden. Neem hierna direct contact met ons op om samen een oplossing te kunnen vinden.

U dient uw geplande afspraak minimaal één week van tevoren te wijzigen. Dit kan telefonisch of per e-mail besproken worden.

Hoewel onze focus ligt op verhuizingen binnen Delft en de nabije omgeving, kunnen we in bepaalde gevallen internationale verhuizingen faciliteren. Neem contact op voor meer details.

Ja, Daly verhuizingen biedt een volledige inpakservice, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.