Anton Velghe
Anton Velghe
Snelle en goede service. Werd de dag zelf nog gecontacteerd voor een offerte die ook transparant was. Ze waren zeer flexibel naar mijn verhuisplek want die veranderde nog 2 keer. Alles netjes afgehandeld en zeer vriendelijke collega’s die de administratie afhandelen. Oplossingsgericht gehandeld op ieder moment.
Viola Bruynsteen
Viola Bruynsteen
Ik ben heel erg tevreden over de service van Daly Verhuizingen. Zowel het contact voor en achteraf en de verhuizing zelf heb ik als heel positief ervaren.
Bianca Borawitz
Bianca Borawitz
Aanrader! Goede communicatie, goede afspraken kunnen maken. Zij hebben zelfs voor opslag gezorgd. En toen bleek dat we uiteindelijk meer huisraad hadden dan verwacht waren zij ook weer zeer behulpzaam om een goede oplossing te vinden. Een super team om mee samen te werken. Alle heren van Daly zijn uiterst sympathiek, beleefd, behulpzaam, komen afspraken na en dat allemaal met een leuk gevoel voor humor. Mede door Daly is onze verhuizing prima verlopen. Merci Daly!
Maria Florencia Atencio
Maria Florencia Atencio
I used Daly Verhuizingen for a small move, and my experience was fantastic! They were quick and extremely careful with all my belongings. I'd definitely choose them again and highly recommend their services.
R Keur
R Keur
Fantastische mensen, supersterk heel snel en heel voorzichtig met mijn spullen omgegaan. Een aanbeveling voor iedereen die aan een verhuisbedrijf moet hebben. Zeer aantrekkelijk qua prijs.
Dominique Pruijn
Dominique Pruijn
Wat een toppers van Daly verhuizingen. Mehdi en zijn team hebben me zo enorm goed geholpen. Door omstandigheden heb ik 1 dag van te voren Daly verhuizingen in moeten schakelen voor mijn complete verhuizing. Een mega ad hoc klus dus en toch is alles perfect verlopen. De mannen waren super vriendelijk, respectvol naar mij en mijn spullen en ze werkten snel en effectief. Daarnaast was het gezellig door de vrolijkheid en positieve attitude van de heren. Mijn verhuizing is heel goed en relaxt verlopen. Ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen. Dank jullie wel voor deze fijne ervaring.
Denise Castro Ribeiro
Denise Castro Ribeiro
Ze waren heel professioneel en vriendelijk

Senioren verhuizing Rotterdam

Senioren verhuizing Rotterdam gewenst? Daly Verhuizingen biedt professionele verhuisservice

Zorgvuldige en snelle senior verhuizing

Een senioren verhuizing op de planning? Team senioren verhuizing Rotterdam biedt professionele verhuisservice aan. Het soepel en snel laten verlopen van een senioren verhuizing vraagt om extra aandacht van het verhuisbedrijf. Een verhuizing kan voor senioren namelijk als stressvol worden ervaren. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing op een rustige doch snelle manier wordt aangepakt, waarbij er aandacht is voor jou als senior en de inboedel. Hierbij bieden wij tevens aanvullende diensten aan. Zo kunnen wij uw spullen op de juiste plek zetten, alle apparatuur aansluiten en alles ophangen. Zo zal je je snel weer thuis voelen op de nieuwe plek. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring en kunnen je geheel ontzorgen. En dat tegen de scherpste prijs. Wij staan bekend om onze korte lijnen, heldere communicatie en uitstekende service. Zet direct onze verhuizers in voor een senior verhuizing of lees verder voor meer informatie.

Zo werken wij

Iedere senioren verhuizing verrichten wij op een professionele wijze. We maken enkel gebruik van professionele verhuiswagens. Het inlaadvermogen hiervan is meer dan voldoende voor iedere particuliere inboedel. Onze verhuiswagens zijn goed onderhouden en beschikken over de nieuwste, professionele verhuismaterialen. Denk aan spanbanden, verhuisdekens, steekwagens en het juiste gereedschap voor bijvoorbeeld (de)montages. Wanneer u ons als verhuizers kiest, bespreken we eerst je wensen met je door. We spreken een datum af en treffen de nodige voorbereidingen. Op de dag zelf doen we alles volgens je wensen en kunnen we je zodoende compleet ontzorgen. Zo kun je zelf met andere dingen verder en hoef je nergens meer naar om te kijken.

Senioren verhuizing

Verhuizingen

Voor al uw particuliere en zakelijke verhuizingen van A naar B.

Spoedverhuizingen

Heeft u op het allerlaatste moment een vakkundig bedrijf nodig voor uw verhuizing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Daly Verhuizingen staat op ieder moment graag voor u klaar.

Klein Transport

Passen uw goederen niet in uw personenauto? Wij van Daly Verhuizingen begrijpen dit en hebben hiervoor de gepaste oplossing. Wij transporteren uw goederen graag voor een voordelige prijs.

Woningontruimen

Vakkundig en zorgvuldig ontruimen van uw woning. Wij bieden onze ontruimingsservice beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke ontruimingen.

Ontruimen?

Wij kunnen niet alleen een senior verhuizing op ons nemen, maar ook ondersteuning bieden bij een ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende soorten ontruimingen. Wil je een particuliere ontruiming laten verrichten, dan is dit geen enkel probleem voor onze professionele verhuizers. Vooraf nemen we je wensen met je door en bespreken we de diverse mogelijkheden. Zo kun je de keuze maken om je inboedel op te laten kopen, maar deze ook aan een kringloopwinkel schenken.

Waarom Daly verhuizingen?

Betrouwbaar

Bij ons bent u gegarandeerd van vakkundige verhuizers. Onze verhuizers hebben ruime
ervaring binnen de verhuisbranche.
Daarnaast hebben wij geen verborgen
kosten, omdat bij Daly Verhuizingen transparantie voorop staat.

Veiligheid

Wij denken altijd aan uw veiligheid. Uw goederen zijn bij ons altijd verzekerd. Wij hanteren hiervoor de juiste procedures. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Voordelig

Daly Verhuizingen heeft haar prijzen zo voordelig mogelijk gemaakt door met lage kosten te werken. Tevens hebben wij momenteel een scherpe actie staan! Voor onze volledige prijslijst klik hier

Waarom kiezen voor onze senioren verhuisservice

Zet je ons voor een senioren verhuizing in, dan kun je bij ons altijd op diverse voordelen rekenen. Zo kun je het volgende van ons verwachten:

Zet ons in voor een senior verhuizing

Meteen een senior verhuizing laten verrichten? Neem dan nu contact op met Daly Verhuizingen. Dit kan door ons te bellen, maar ook door een e-mail te sturen naar info@dalyverhuizingen.nl. Het is tevens mogelijk ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers zullen je dan spoedig van een antwoord voorzien. Wil je meer weten over onze senior verhuizingen? Ook dan staan wij je graag te woord. Kies ook voor een senior verhuizing door Daly Verhuizingen en laat je compleet ontzorgen!