Mustafa Albashir
Mustafa Albashir
Highly recommend movers! I appreciated the flexibility and the great service you get in comparison to the competitive prices they offer. My experience with the staff was also pleasant. Definitely using them again if I ever decided to move again!
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. I did some disassembly and assembly tasks we paid for but that's fine. But the office communication and transparency was pitiful. They miscalculated the price on multiple occasions, increased the price by 150€ one day before the moving day without any mention of these hidden fees in the original quote (or the 1 month of time they had to notify of this). I ended up paying approx 100€ more than the original quote even though nothing changed on my request and we stayed well below the time limit
Cees Blok
Cees Blok
Top en lekker snel geholpen. Keurig afgeleverd
Mirthe De Vos
Mirthe De Vos
Erg fijne service en communicatie, met vriendelijke mensen! Ik moest een piano verhuizen, en dit is supersnel en soepel gegaan! Erg tevreden en blij.
acir
acir
Als iemand die voor de eerste keer ging verhuizen, was ik erg gespannen over het hele proces. Gelukkig kwam ik Daly Verhuizingen online tegen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me geen betere ervaring had kunnen voorstellen. Wat me vooral geruststelde, was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn spullen hebben behandeld. Het was een opluchting om te zien dat er geen enkele beschadiging was opgetreden tijdens het transport. De spanning van mijn eerste verhuizing werd aanzienlijk verminderd door het vriendelijke en efficiënte team van Daly Verhuizingen. Hun punctualiteit en geruststellende houding maakten het hele proces veel gemakkelijker voor mij. Kortom, ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, vooral aan mensen die voor de eerste keer verhuizen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken bij mijn volgende verhuizing. Bedankt, Daly Verhuizingen, ook een speciaal bedankt aan de 2 mannen die het hebben uitgevoerd!!
Casper de Regt
Casper de Regt
Erg snel en goed geholpen. Binnen 3 uur alles gedaan
Vanessa Baumbach
Vanessa Baumbach
Online aanvraag gedaan, werd binnen 10 min al gebeld. Afspraak gemaakt. De heren waren netjes optijd, werkte zeer snel en waren ontzettend beleefd. Ook het contact met kantoor was super! Ontzettend bedankt voor de snelle service! In maart is de 2e verhuizing gepland! Ook hiervoor zal ik weer gebruik maken van de diensten!
jessevely alvarez
jessevely alvarez
Great customer service, very polite and flexible with our request, was managed to fix our move in the schedule with very short notice, recommended!
Otto Meiring
Otto Meiring
Perfect verhuisbedrijf. Een aanpak wat meer bij de realiteit past en de kosten daarop aanpast. Doe je zaken zelf dan bespaart dat tijd dus geld. En laat je het echte vakwerk over aan de profesionals. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Daly verhuizingen

Senioren verhuizing Den Haag

Senioren verhuizing Den Haag? Betrouwbaar en veilig

Heeft u een verhuizing in het vooruitzicht in Den Haag? Ons team, gespecialiseerd in Senioren verhuizing Den Haag, staat klaar om u een eersteklas verhuisservice te bieden. Verhuizing voor senioren vereist extra zorgvuldigheid omdat deze periode als bijzonder en stressvol kan worden ervaren. Ons doel is om uw verhuizing vlot en met minimale overlast te laten verlopen.

Comfort en veiligheid voorop! Wij pakken uw verhuizing aan met een kalme, doch efficiënte benadering, met volledige aandacht voor zowel u als uw waardevolle bezittingen. Daarnaast bieden wij diverse aanvullende diensten: van het zorgvuldig plaatsen van uw meubels en het aansluiten van apparatuur tot het ophangen van kunstwerken en gordijnen. Met deze services voelt u zich snel weer helemaal thuis op uw nieuwe adres.

Senioren verhuizing

Waarom kiezen voor onze senioren verhuisservice?

Verhuizen kan op elke leeftijd een stressvolle ervaring zijn, maar voor senioren kan het vooral uitdagend zijn. Daarom is het kiezen van de juiste verhuisservice cruciaal. Onze gespecialiseerde senioren verhuisservice biedt niet alleen een veilige en efficiënte verhuizing, maar zorgt ook voor een naadloze en comfortabele overgang naar uw nieuwe thuis. Hier zijn enkele redenen waarom onze service de beste keuze is voor senioren:

Laat ons u helpen met uw verhuizing!

Hoe regelen wij uw senioren verhuizing?

Elke senioren verhuizing die wij uitvoeren, gebeurt met de grootste professionaliteit. We gebruiken alleen geavanceerde verhuiswagens die ruimschoots voldoen aan de behoeften van elke particuliere inboedel. Onze verhuiswagens zijn uitstekend onderhouden en uitgerust met de meest moderne verhuismaterialen. Denk hierbij aan stevige spanbanden, beschermende verhuisdekens, handige steekwagens en het noodzakelijke gereedschap voor montage en demontage van meubels.

Bij het kiezen voor onze verhuisservice nemen we de tijd om uw specifieke wensen grondig te bespreken. We plannen samen een geschikte verhuisdatum en zorgen voor alle nodige voorbereidingen. Op de verhuisdag zelf zorgen wij dat alles precies naar uw wensen verloopt, zodat u volledig ontzorgd wordt. Dit stelt u in staat om u op andere belangrijke zaken te concentreren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verhuizing.

Top tips voor een stressvrije senioren verhuizing

Om een verhuizing voor senioren zo stressvrij mogelijk te maken, is een zorgvuldige voorbereiding cruciaal. Begin daarom ruim van tevoren met het plannen. Dit geeft u de tijd om alles zorgvuldig te sorteren en zonder haast beslissingen te nemen. Overweeg ook het inschakelen van een professionele verhuisservice die ervaring heeft met senioren. Zij zijn bekend met de specifieke uitdagingen en behoeften die bij een seniorenverhuizing komen kijken, en kunnen de verhuizing efficiënt en veilig begeleiden. Een belangrijke stap in de voorbereiding is het minimaliseren van uw inboedel. Neem de tijd om door uw spullen te gaan en te beslissen wat echt mee moet naar uw nieuwe huis en wat weg kan of naar familie en vrienden kan gaan. Dit vermindert de fysieke en mentale last op de verhuisdag aanzienlijk.

De ultieme checklist voor senioren verhuizing

Een goed georganiseerde checklist kan de basis vormen voor een succesvolle seniorenverhuizing. Zorg ervoor dat u een lijst maakt met alle taken die moeten worden volbracht, van het uitzoeken en inpakken van uw spullen tot het regelen van de adreswijzigingen en het overzetten van nutsvoorzieningen. Plan ook voldoende tijd in voor het schoonmaken van uw oude woning en het inrichten van uw nieuwe huis. Een gedetailleerde planning helpt u niets over het hoofd te zien en zorgt voor rust tijdens het proces.

Verhuiskosten bij Daly Verhuizingen

Benieuwd naar de verhuiskosten bij Daly Verhuizingen? Hieronder meer informatie daarover. Let op! Dit zijn indicatieprijzen. De uiteindelijke kosten hangen van meerdere factoren af. Je kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met sjouwen. Of alleen de grote en zware items te laten verhuizen door ons.

Verhuiswagen halve dag

€80,00

€115,00

Maximaal 4 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiswagen hele dag

€120,00

€145,00

Maximaal 8 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiskracht

€26,00 / uur

€29,00

Voorrijkosten per regio

Minimale afname 3 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Start vandaag met uw senioren verhuizing!

Vragen en antwoorden

Daly Verhuizingen is zeven dagen per week beschikbaar om u volledig te ontzorgen, dus ook in het weekend.

Wij als Daly Verhuizingen werken zorgvuldig en vakkundig om uw verhuizing zonder enige vorm van schade uit te voeren. Als er onverhoopt toch schade is ontstaan tijdens de verhuizing, dan dient u dit tijdens de verhuizing aan onze verhuizers te melden. Neem hierna direct contact met ons op om samen een oplossing te kunnen vinden.

U dient uw geplande afspraak minimaal één week van tevoren te wijzigen. Dit kan telefonisch of per e-mail besproken worden.

Hoewel onze focus ligt op verhuizingen binnen Delft en de nabije omgeving, kunnen we in bepaalde gevallen internationale verhuizingen faciliteren. Neem contact op voor meer details.

Ja, Daly verhuizingen biedt een volledige inpakservice, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.