Mustafa Albashir
Mustafa Albashir
Highly recommend movers! I appreciated the flexibility and the great service you get in comparison to the competitive prices they offer. My experience with the staff was also pleasant. Definitely using them again if I ever decided to move again!
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. I did some disassembly and assembly tasks we paid for but that's fine. But the office communication and transparency was pitiful. They miscalculated the price on multiple occasions, increased the price by 150€ one day before the moving day without any mention of these hidden fees in the original quote (or the 1 month of time they had to notify of this). I ended up paying approx 100€ more than the original quote even though nothing changed on my request and we stayed well below the time limit
Cees Blok
Cees Blok
Top en lekker snel geholpen. Keurig afgeleverd
Mirthe De Vos
Mirthe De Vos
Erg fijne service en communicatie, met vriendelijke mensen! Ik moest een piano verhuizen, en dit is supersnel en soepel gegaan! Erg tevreden en blij.
acir
acir
Als iemand die voor de eerste keer ging verhuizen, was ik erg gespannen over het hele proces. Gelukkig kwam ik Daly Verhuizingen online tegen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me geen betere ervaring had kunnen voorstellen. Wat me vooral geruststelde, was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn spullen hebben behandeld. Het was een opluchting om te zien dat er geen enkele beschadiging was opgetreden tijdens het transport. De spanning van mijn eerste verhuizing werd aanzienlijk verminderd door het vriendelijke en efficiënte team van Daly Verhuizingen. Hun punctualiteit en geruststellende houding maakten het hele proces veel gemakkelijker voor mij. Kortom, ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, vooral aan mensen die voor de eerste keer verhuizen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken bij mijn volgende verhuizing. Bedankt, Daly Verhuizingen, ook een speciaal bedankt aan de 2 mannen die het hebben uitgevoerd!!
Casper de Regt
Casper de Regt
Erg snel en goed geholpen. Binnen 3 uur alles gedaan
Vanessa Baumbach
Vanessa Baumbach
Online aanvraag gedaan, werd binnen 10 min al gebeld. Afspraak gemaakt. De heren waren netjes optijd, werkte zeer snel en waren ontzettend beleefd. Ook het contact met kantoor was super! Ontzettend bedankt voor de snelle service! In maart is de 2e verhuizing gepland! Ook hiervoor zal ik weer gebruik maken van de diensten!
jessevely alvarez
jessevely alvarez
Great customer service, very polite and flexible with our request, was managed to fix our move in the schedule with very short notice, recommended!
Otto Meiring
Otto Meiring
Perfect verhuisbedrijf. Een aanpak wat meer bij de realiteit past en de kosten daarop aanpast. Doe je zaken zelf dan bespaart dat tijd dus geld. En laat je het echte vakwerk over aan de profesionals. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Daly verhuizingen

Senioren verhuizing Amsterdam

Senioren verhuizing Amsterdam gewenst? Veilig en snel!

Een verhuizing op de planning? Ons team in Amsterdam biedt professionele verhuisservice voor senioren aan. Het soepel en snel laten verlopen van een senioren verhuizing vraagt om extra aandacht van het verhuisbedrijf. Een verhuizing kan voor senioren namelijk als stressvol worden ervaren. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing op een rustige doch snelle manier wordt aangepakt, waarbij er aandacht is voor jou als senior en de inboedel. Hierbij bieden wij tevens aanvullende diensten aan. Zo kunnen wij uw spullen op de juiste plek zetten, alle apparatuur aansluiten en alles ophangen. Zo zal je je snel weer thuis voelen op de nieuwe plek. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring en kunnen je geheel ontzorgen. En dat tegen de scherpste prijs. Wij staan bekend om onze korte lijnen, heldere communicatie en uitstekende service. Zet direct onze verhuizers in voor een senior verhuizing of lees verder voor meer informatie.

Senioren verhuizing

Waarom kiezen voor onze senioren verhuisservice?

Verhuizen kan op elke leeftijd een stressvolle ervaring zijn, maar voor senioren kan het vooral uitdagend zijn. Daarom is het kiezen van de juiste verhuisservice cruciaal. Onze gespecialiseerde senioren verhuisservice biedt niet alleen een veilige en efficiënte verhuizing, maar zorgt ook voor een naadloze en comfortabele overgang naar uw nieuwe thuis. Hier zijn enkele redenen waarom onze service de beste keuze is voor senioren:

Senioren verhuizing inplannen?

Senioren verhuizing met Daly! Hoe regelen wij uw verhuizing in Amsterdam?

Iedere senioren verhuizing verrichten wij op een professionele wijze. We maken enkel gebruik van professionele verhuiswagens. Het inlaadvermogen hiervan is meer dan voldoende voor iedere particuliere inboedel. Onze verhuiswagens zijn goed onderhouden en beschikken over de nieuwste, professionele verhuismaterialen. Denk aan spanbanden, verhuisdekens, steekwagens en het juiste gereedschap voor bijvoorbeeld (de)montages. Wanneer u ons als verhuizers kiest, bespreken we eerst je wensen met je door. We spreken een datum af en treffen de nodige voorbereidingen. Op de dag zelf doen we alles volgens je wensen en kunnen we je zodoende compleet ontzorgen. Zo kun je zelf met andere dingen verder en hoef je nergens meer naar om te kijken.

Wij helpen u met de volgende verhuisdienten:

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Seniorenverhuizing

Verhuisliftservice

Montageservice

Inpakservice

Senioren woning ontruimen?

Wij kunnen niet alleen een senior verhuizing op ons nemen, maar ook ondersteuning bieden bij een ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende soorten ontruimingen. Wil je een particuliere ontruiming laten verrichten, dan is dit geen enkel probleem voor onze professionele verhuizers. Vooraf nemen we je wensen met je door en bespreken we de diverse mogelijkheden. Zo kun je de keuze maken om je inboedel op te laten kopen, maar deze ook aan een kringloopwinkel schenken.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuiskosten bij Daly Verhuizingen

Benieuwd naar de verhuiskosten bij Daly Verhuizingen? Hieronder meer informatie daarover. Let op! Dit zijn indicatieprijzen. De uiteindelijke kosten hangen van meerdere factoren af. Je kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met sjouwen. Of alleen de grote en zware items te laten verhuizen door ons.

Verhuiswagen halve dag

€80,00

€115,00

Maximaal 4 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiswagen hele dag

€120,00

€145,00

Maximaal 8 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Verhuiskracht

€26,00 / uur

€29,00

Voorrijkosten per regio

Minimale afname 3 uur

Gratis km-vergoeding tot 50 kilometer*

Zet ons in voor een senior verhuizing​

Meteen een senior verhuizing laten verrichten? Neem dan nu contact op met Daly Verhuizingen. Dit kan door ons te bellen, maar ook door een e-mail te sturen naar info@dalyverhuizingen.nl. Het is tevens mogelijk ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers zullen je dan spoedig van een antwoord voorzien. Wil je meer weten over onze senior verhuizingen? Ook dan staan wij je graag te woord. Kies ook voor een senior verhuizing door Daly Verhuizingen en laat je compleet ontzorgen!

Vragen en antwoorden over verhuizingen

Daly Verhuizingen is zeven dagen per week beschikbaar om u volledig te ontzorgen, dus ook in het weekend.

Wij als Daly Verhuizingen werken zorgvuldig en vakkundig om uw verhuizing zonder enige vorm van schade uit te voeren. Als er onverhoopt toch schade is ontstaan tijdens de verhuizing, dan dient u dit tijdens de verhuizing aan onze verhuizers te melden. Neem hierna direct contact met ons op om samen een oplossing te kunnen vinden.

U dient uw geplande afspraak minimaal één week van tevoren te wijzigen. Dit kan telefonisch of per e-mail besproken worden.

Hoewel onze focus ligt op verhuizingen binnen Delft en de nabije omgeving, kunnen we in bepaalde gevallen internationale verhuizingen faciliteren. Neem contact op voor meer details.

Ja, Daly verhuizingen biedt een volledige inpakservice, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.