Mustafa Albashir
Mustafa Albashir
Highly recommend movers! I appreciated the flexibility and the great service you get in comparison to the competitive prices they offer. My experience with the staff was also pleasant. Definitely using them again if I ever decided to move again!
Jari Vehviläinen
Jari Vehviläinen
Movers were good and efficient. It was fast and efficient two trips we did back and forth. I did some disassembly and assembly tasks we paid for but that's fine. But the office communication and transparency was pitiful. They miscalculated the price on multiple occasions, increased the price by 150€ one day before the moving day without any mention of these hidden fees in the original quote (or the 1 month of time they had to notify of this). I ended up paying approx 100€ more than the original quote even though nothing changed on my request and we stayed well below the time limit
Cees Blok
Cees Blok
Top en lekker snel geholpen. Keurig afgeleverd
Mirthe De Vos
Mirthe De Vos
Erg fijne service en communicatie, met vriendelijke mensen! Ik moest een piano verhuizen, en dit is supersnel en soepel gegaan! Erg tevreden en blij.
acir
acir
Als iemand die voor de eerste keer ging verhuizen, was ik erg gespannen over het hele proces. Gelukkig kwam ik Daly Verhuizingen online tegen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik me geen betere ervaring had kunnen voorstellen. Wat me vooral geruststelde, was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn spullen hebben behandeld. Het was een opluchting om te zien dat er geen enkele beschadiging was opgetreden tijdens het transport. De spanning van mijn eerste verhuizing werd aanzienlijk verminderd door het vriendelijke en efficiënte team van Daly Verhuizingen. Hun punctualiteit en geruststellende houding maakten het hele proces veel gemakkelijker voor mij. Kortom, ik kan Daly verhuizingen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, vooral aan mensen die voor de eerste keer verhuizen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken bij mijn volgende verhuizing. Bedankt, Daly Verhuizingen, ook een speciaal bedankt aan de 2 mannen die het hebben uitgevoerd!!
Casper de Regt
Casper de Regt
Erg snel en goed geholpen. Binnen 3 uur alles gedaan
Vanessa Baumbach
Vanessa Baumbach
Online aanvraag gedaan, werd binnen 10 min al gebeld. Afspraak gemaakt. De heren waren netjes optijd, werkte zeer snel en waren ontzettend beleefd. Ook het contact met kantoor was super! Ontzettend bedankt voor de snelle service! In maart is de 2e verhuizing gepland! Ook hiervoor zal ik weer gebruik maken van de diensten!
jessevely alvarez
jessevely alvarez
Great customer service, very polite and flexible with our request, was managed to fix our move in the schedule with very short notice, recommended!
Otto Meiring
Otto Meiring
Perfect verhuisbedrijf. Een aanpak wat meer bij de realiteit past en de kosten daarop aanpast. Doe je zaken zelf dan bespaart dat tijd dus geld. En laat je het echte vakwerk over aan de profesionals. Goede communicatie. Zeer tevreden.

Daly verhuizingen

Verhuisbedrijf Rotterdam

Laat uw verhuizing soepel verlopen met Verhuisbedrijf in Rotterdam!

Schakel Daly Verhuizingen in!

Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Rotterdam dat u een stressvrije verhuiservaring kan bieden? Daly Verhuizingen staat voor u klaar! Met onze professionele verhuisdiensten en uitgebreide ervaring in de branche zijn wij dé partner die u nodig heeft om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Of u nu verhuist naar een nieuwe woning in Rotterdam of daarbuiten, wij zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen.

Als gerenommeerd verhuisbedrijf in Rotterdam begrijpen we dat verhuizen een complex proces kan zijn. Daarom bieden we een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om aan al uw verhuisbehoeften te voldoen. Of u nu een complete verhuisservice nodig heeft, inclusief het inpakken en uitpakken van uw spullen, of alleen hulp nodig heeft bij het transporteren van grote meubelstukken, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Onze professionele verhuizers zijn goed getraind en beschikken over de expertise om uw kostbare bezittingen veilig en zorgvuldig te behandelen.

Verhuisbedrijf Daly Verhuizingen

Lees deze tips voordat je gaat verhuizen in Rotterdam!

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen? Het verhuisproces kan overweldigend zijn, maar met de juiste planning en voorbereiding kan het soepel verlopen. Hier zijn 10 waardevolle tips van Daly Verhuizingen, het verhuisbedrijf in Rotterdam, om u te helpen bij een stressvrije verhuizing:

  1. Begin op tijd: Zorg ervoor dat u ruim van tevoren begint met het plannen van uw verhuizing. Dit geeft u voldoende tijd om alles te regelen en te organiseren.

  2. Maak een checklist: Stel een gedetailleerde checklist op van alle taken die moeten worden uitgevoerd, zoals het regelen van verhuisdozen, het informeren van instanties over uw adreswijziging, en het inschakelen van een verhuisbedrijf in Rotterdam.

  3. Ruimte optimalisatie: Voordat u begint met inpakken, kunt u de kans aangrijpen om uw bezittingen te sorteren en te minimaliseren. Neem alleen de spullen mee die u echt nodig heeft en overweeg om ongewenste items te verkopen, weg te geven of weg te gooien.

  4. Etiketteren van dozen: Label elke doos duidelijk met de inhoud en de kamer waar deze naartoe moet worden verplaatst. Dit bespaart veel tijd en moeite bij het uitpakken op uw nieuwe locatie.

  5. Verzeker waardevolle bezittingen: Zorg ervoor dat u uw waardevolle bezittingen, zoals sieraden, kunstwerken of elektronica, apart inpakt en verzekert tijdens het verhuisproces. Dit geeft u gemoedsrust in het geval van eventuele schade of verlies.

  6. Informeer instanties: Vergeet niet om uw adreswijziging door te geven aan belangrijke instanties, zoals uw gemeente, bank, verzekeringsmaatschappijen, energieleveranciers en postkantoor.

  7. Hou belangrijke documenten bij de hand: Bewaar belangrijke documenten, zoals identiteitsbewijzen, paspoorten, verzekeringspolissen en huur- of koopcontracten, op een veilige en gemakkelijk toegankelijke plek tijdens de verhuizing.

  8. Regel parkeervergunningen: Als u in Rotterdam verhuist, informeer dan bij de gemeente of u een parkeervergunning nodig heeft voor uw verhuiswagen. Zo voorkomt u onnodige vertragingen op de verhuisdag.

  9. Informeer buren: Laat uw buren weten dat u gaat verhuizen, zodat zij op de hoogte zijn van eventuele overlast en u kunt helpen bij het regelen van parkeerruimte of toegang tot het gebouw.

  10. Schakel een professioneel verhuisbedrijf in: Overweeg om een professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam, zoals Daly Verhuizingen, in te schakelen. Zij hebben de expertise, ervaring en middelen om uw verhuizing efficiënt en zorgvuldig uit te voeren.

Met deze 10 waardevolle tips bent u goed voorbereid op uw verhuizing. Daly Verhuizingen staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Als het meest betrouwbare verhuisbedrijf in Rotterdam zorgen wij ervoor dat uw verhuizing soepel en stressvrij verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor al uw verhuisbehoeften in Rotterdam.

Waarom kiezen voor Daly Verhuizingen?

Veilig & verzekerd verhuizen in Rotterdam

Bij Daly Verhuizingen begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat uw verhuizing veilig en volledig verzekerd is. Met onze professionele aanpak en zorgvuldige werkwijze zorgen we ervoor dat uw waardevolle bezittingen in goede handen zijn.

De gehele verhuizing één vaste contactpersoon!

Bij ons heeft u gedurende de hele verhuizing contact met één van onze verhuis-experts, vanaf het begin tot aan het einde van uw verhuizing. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een vast aanspreekpunt te hebben tijdens uw verhuizing en daarom stellen wij een ervaren verhuis-expert aan om u gedurende het hele proces te begeleiden. Onze verhuis-expert staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Door te kiezen voor onze persoonlijke aanpak, zorgen wij ervoor dat uw verhuizing soepel en professioneel verloopt en dat u tevreden bent met het resultaat. Kies voor onze service en ervaar de geruststellende aanwezigheid van onze verhuis-expert gedurende uw hele verhuizing.

Transparant & Betrouwbaar

Wij hechten veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid in al onze diensten. Bij Daly Verhuizingen krijgt u duidelijke informatie en een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. We zorgen voor open communicatie en houden u op de hoogte van elke stap in het verhuisproces. Onze professionele verhuizers gaan zorgvuldig met uw eigendommen om en zorgen ervoor dat alles op de juiste plaats terechtkomt.

Voordelig verhuizen in Rotterdam

Daly Verhuizingen biedt de voordeligste tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten. We begrijpen dat verhuizen al genoeg kosten met zich meebrengt, en daarom streven we ernaar om betaalbare oplossingen aan te bieden die aan uw behoeften voldoen. Met ons brede scala aan verhuisdiensten en flexibele opties kunt u een pakket kiezen dat past binnen uw budget, zonder in te leveren op de kwaliteit van de service.

Ervaren verhuisservice in Rotterdam

Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche kunt u vertrouwen op de expertise van Daly Verhuizingen. We hebben talloze succesvolle verhuizingen achter de rug en hebben onze klanten geholpen bij het veilig en efficiënt verplaatsen van hun bezittingen. Onze ervaren verhuizers zijn bekend met verschillende soorten verhuizingen, of het nu gaat om particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen of internationale verhuizingen. Met Daly Verhuizingen bent u in goede handen.

Wat zijn onze diensten in Rotterdam?

Ons verhuisbedrijf in Rotterdam biedt een breed scala aan diensten. Wij kunnen niet alleen jouw dozen in- en uitpakken, maar ook je meubels (de)monteren, de spullen naar je nieuwe onderkomen brengen en eventueel spullen opslaan. Dit doen wij met onze handige verhuiswagen, chauffeur en onze vakmannen. Wij zorgen ervoor dat je verhuizing vlot en voorspoedig verloopt. Daar kun je op rekenen. En doordat wij met speciale verhuismaterialen werken, zullen je spullen niet beschadigen en worden deze veilig vervoerd.

Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuizing in Rotterdam en omgeving

Met onze uitgebreide kennis van Rotterdam en de omliggende gebieden, kunnen we u ook helpen bij het plannen van uw verhuizing. Of u nu verhuist naar het bruisende stadscentrum van Rotterdam of naar een rustige buitenwijk, wij kennen de beste routes en hebben ervaring met de plaatselijke regelgeving. Dit stelt ons in staat om uw verhuizing efficiënt te organiseren en eventuele vertragingen te minimaliseren.

Wat betaal je voor een verhuizing in Rotterdam?

Bij Daly Verhuizingen begrijpen we ook het belang van een transparante prijsstelling. We bieden eerlijke en concurrerende tarieven voor onze verhuisdiensten, zodat u weet waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten.

Wil je meer weten over onze verhuisservice en tarieven?

Wil je meer weten over ons verhuisbedrijf in Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kun je doen door ons een mail te sturen. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien. Ook indien je vragen hebt, staan onze medewerkers je graag te woord.